17/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι αποδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους για τα προσεχή παιχνίδια και μέσα από το bet-planet θα δούμε τις αποδόσεις που έχουν οι ελληνικές ομάδες για πρόκριση αλλά και τις αποδόσεις των αγώνων σε διάφορα σημεία. Ο Άρης δεν θα αναφερθεί στο κείμενο καθώς λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την έδρα του πρώτου ματς κόντρα στην Γκόμελ, οι στοιχηματικές έχουν αποσύρει τις αγορές στο συγκεκριμένο ματς

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Ο Ολυμπιακός στάθηκε σχετικά άτυχος καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον πιο δύσκολο αντίπαλο από αυτούς που είχε να επιλέξει. Έτσι, στις 20 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα, στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Σαφώς και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί το απόλυτο φαβορί. Διαθέτει ένα ποιοτικότερο σύνολο με το διπλό μέσα στο Ισραήλ να κοστολογείται σε απόδοση 2.10. Η πρόκριση μάλιστα δίνεται στο 1.40 έναντι του 2.90 της Μακάμπι Χάιφα. Σε τιμές αουτσάιντερ το Over 2.5 (2.15) ενώ το GG βρίσκεται σε απόδοση 1.98, πάντοτε στη Novibet. Όπως και να έχει, η «αρμάδα» του Μάρτινς διαθέτει ένα ρόστερ πολλών εκατομμυρίων και θα θελήσει να κάνει το πρώτο βήμα από το πρώτο ματς. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Συνέχεια με Conference League και τον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό του Conference League την Λέφσκι Σόφιας. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Βουλγαρία, στις 21 Ιουλίου με τον «δικέφαλο» να αποτελεί δίκαια και αυτός το φαβορί για τη νίκη. Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων είναι μεγάλη με το διπλό του ΠΑΟΚ να δίνεται σε απόδοση 1.74 στη Novibet. Η πρόκριση του δε βρίσκεται μόλις στο 1.20 ενώ το Over 2.5 στο 2.20. Αξίζει να ποντάρουμε από νωρίς λίγα units στα γκολ καθώς οι Βούλγαροι θα επιδιώξουν να πετύχουν γκολ εντός έδρας με τους φιλοξενούμενους να αντιμετωπίζουν κενά στην άμυνα, ειδικότερα μετά και την αποχώρηση του Κρέσπο.

Δες ΕΔΩ όλες τις αποδόσεις