31/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι αποδόσεις για τους «8» του Europa League

Σε μία εβδομάδα ακριβώς έχουμε την φάση των «8» του Europa League, πάμε να δούμε μαζί τις αποδόσεις για κάθε ζευγάρι.

Λειψία - Αταλάντα: Ανεβασμένη μετά την αλλαγή προπονητή η Λειψία, στο ζευγάρι απέναντι στην Αταλάντα αποτελεί οριακό φαβορί με τον άσο να μην ξεπερνάει το 2.05. Τα γκολ βρίσκονται σε σχετικά χαμηλές τιμές καθώς το Over 2.5 δεν υπερβαίνει το 1.70. Στα ειδικά, το γεγογός οι γηπεδούχοι να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 2.67 στον Stoiximan.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα: Έχοντας αποκλείσει στην προηγούμενη φάση την ποιοτική Μπέτις, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα επιχειρήσει φέτος να κάνει μία mini έκπληξη αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι σαφώς και δεν είναι το φαβορί στο ζευγάρι καθώς ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 4.25 ενώ το ενδεχόμενο πρόκρισης των Γερμανών στα ημιτελικά της διοργάνωσης πληρώνει σε απόδοση 5.80. Από την άλλη πλευρά, οι «μπλαουγκράνα» θα θελήσουν να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο και όλας ματς με το διπλό να βρίσκεται στο 1.75, στον Stoiximan.

Γουέστ Χαμ - Λιόν: Θα μπορέσει φέτος η άκρως ανταγωνιστική Γουέστ Χαμ να ξεχωρίσει στην Ευρώπη; Οι αποδόσεις την δίνουν οριακό αουτσάιντερ καθώς το γεγονός να προκριθεί στην επόμενη φάση πληρώνει κοντά στον διπλασιασμό. Όσο για την Λιόν, είναι το φαβορί στο ζευγάρι όμως αναμένεται να τα βρει σκούρα στο Λονδίνο με το διπλό να βρίσκεται σε απόδοση 3.90 στον Stoiximan.

Μπράγκα - Ρέιντζερς: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που γενικότερα παρουσιάζουν αλλοπρόσαλλο προφίλ. Στο πρώτο ματς που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία το σετ θα λέγαμε πως είναι αρκετά μοιρασμένο καθώς ο άσος βρίσκεται στο 2.47, το Χ στο 3.35 ενώ το διπλό δεν υπερβαίνει το 2.92. Αξία παρουσιάζεται στα γκολ με το Over 2.5 να υπερβαίνει τον διπλασιασμό στον Stoiximan.