29/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι αποδόσεις για τους «8» του Champions League

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχουμε την φάση των «8» του Champions League, πάμε να δούμε μαζί τις αποδόσεις για κάθε ζευγάρι.

Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μία δυνατή μονομαχία αναμένεται την Τρίτη στο Λονδίνο εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται το φαβορί στην αναμέτρηση. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.40 ενώ το διπλό στο 7.90 με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Τα γκολ δεν «ξεφεύγουν» καθώς το Over 2.5 βρίσκεται σε απόδοση 1.75 ενώ το GG κοντά στον διπλασιασμό και το 1.98 πάντοτε στον Stoiximan.

Μπενφίκα - Λίβερπουλ: Θα μπορέσει η Μπενφίκα να διακόψει την εκπληκτική πορεία της ομάδας του Κλοπ; Οι αποδόσεις δεν είναι με το μέρος των Πορτογάλων καθώς ο άσος βρίσκεται στο 7.70 ενώ το Χ στο 4.90. Η Λίβερπουλ σαφώς και είναι η ομάδα που ξεχωρίζει και έχει βάλει υψηλούς στόχους και την φετινή χρονιά. Το ενδεχόμενο η Λίβερπουλ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα πληρώνει 2.92 στον Stoiximan.

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης: Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι σαν κλαμπ την δεδομένη χρονική στιγμή, θα μπορέσει να τα εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο και όλας ματς; Οι αποδόσεις ευνοούν τους γηπεδούχους όμως το διπλό σε απόδοση 3.65 έχει αξία στον Stoiximan. Στα ειδικά, το να υπάρξει γκολ μετά το 28ο λεπτό πληρώνει  σε απόδοση 2.02 ενώ ενδιαφέρουσες επιλογές παρουσιάζει και το anytime score στην αναμέτρηση.

Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου: Έκανε μία μίνι έκπληξη στην προηγούμενη φάση η Βιγιαρεάλ ωστόσο τώρα θα συναντήσει απέναντι της το μεγαθήριο που ονομάζεται Μπάγερν Μονάχου. Αμφότερες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά και να σκοράρουν τέρματα, το line στο Over 2.5 έχει ανοίξει στο 1.62 ενώ το Over 3.5 πληρώνει 2.52.  Στα ειδικά, το γεγονός η Μπάγερν Μονάχου να νικήσει με δύο γκολ ακριβώς βρίσκεται σε απόδοση 4.65.