03/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι αποδόσεις για τον νικητή του Nations League

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το Nations League και το bet-planet σας παρουσιάζει τα φαβορί αλλά και τα αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Nations League.

Κάντο όπως πέρυσι

Μεγάλο φαβορί για να φτάσει στην κατάκτηση του Nations League και την φετινή χρονιά είναι η Γαλλία. Εδώ να θυμήσουμε πως η ομάδα του Ντεσάμπ είχε καταφέρει να κατακτήσει το Nations League την περσινή χρονιά νικώντας στον τελικό με 2-1 την Ισπανία. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και παίκτες που αξίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ, η κατάκτηση πληρώνει σε απόδοση 4.50.

Να επιστρέψει στους τίτλους

Δεύτερο σε σειρά φαβορί για την κατάκτηση του Nations League δίνεται η Ισπανία. Η «αρμάδα» του Λουίς Ενρίκε είναι μία μίξη από εμπειρία και νιάτα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ενώ βρέθηκε μία ανάσα πριν την κατάκτηση της περσινής διοργάνωσης. Το ενδεχόμενο να σηκώσει το τρόπαιο βρίσκεται σε απόδοση 7.50.

Η τελευταία ευκαιρία

Φυσικά από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το Βέλγιο. Διαθέτει μία «χρυσή φουρνιά» παικτών που ωστόσο σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της. Ντε Μπρούινε, Αζάρ και Λουκάκου μεγαλώνουν και ίσως το Nations League να είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να καταφέρει η χώρα να πάρει κάποιον τίτλο στο ποδόσφαιρο. Η κατάκτηση από τους Βέλγους βρίσκεται σε απόδοση 8.00.

Το παιχνίδι σου γίνεται ακόμα καλύτερο στον Stoiximan.gr!

It's coming home

Το μότο της Ιταλίας για το Μουντιάλ είναι το it's coming home. Ωστόσο, οι οπαδοί της εθνικής και με την κατάκτηση του Nations League δεν θα εξέφραζαν κάποιο παράπονο. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ βρέθηκε μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του Euro 2020. Το ρόστερ είναι γεμάτο ταλέντα και παίκτες που βρίσκονται στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Η κατάκτηση πληρώνει σε απόδοση 9.00.

Έχει το know how

Η Πορτογαλία ήταν η ομάδα που κατάφερε να κατακτήσει για πρώτη φορά την διοργάνωση της Nations League. Σίγουρα ο Σάντος και οι παίκτες του θα επιχειρήσουν κάτι ανάλογο και φέτος. Ο Ρονάλντο είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας ενώ Φερνάντες και Ζότα επίσης ξεχωρίζουν. Ίδια απόδοση με την Αγγλία έχει και η Πορτογαλία (9.00).

Ο κοιμώμενος γίγαντας

Η Γερμανία θα λέγαμε πως είναι ένας «κοιμώμενος γίγαντας». Κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο ωστόσο απέχει από τους τίτλους εδώ και οχτώ χρόνια. Αυτή είναι η ευκαιρία της για διάκριση με το ενδεχόμενο κατάκτησης της διοργάνωσης να δίνεται σε απόδοση 10.50.

Νέο βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές