31/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι αποδόσεις για τον επόμενο νικητή του Champions League

Μπορεί η κατάκτηση του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο να έβαλε ουσιαστικά τέλος στη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά, η Stoiximan μας έχει δώσει ήδη τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την σεζόν 2022-2023.

Το ποιοτικότερο ρόστερ στην κορυφή

Μεγαλό φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, για ακόμα μία χρονιά, θεωρείται η Μάντσεστερ Σίτ, σε απόδοση 4.50. Πρόπερσι έφτασε στον τελικό, φέτος αποκλείστηκε στα ημιτελικά ωστόσο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδα για αρκετές σεζόν. Η προσθήκη του Χάαλαντ στην ομάδα προσδίδει ποιότητα αλλά και έναν καθαρό φορ που έλειπε το προηγούμενο διάστημα από τους «πολίτες».

Ηγέτης Εμπαμπέ έτοιμος να κάνει την διαφορά

Δεύτερο σε σειρά φαβορί για να φτάσει στην κορυφή θεωρείται η Παρί Σεν Ζερμέν σε απόδοση 6.00. Μετά και την ανανέωση συμβολαίου, ο Εμπαμπέ και η ομάδα του έχουν ως μοναδικό στόχο να κατακτήσουν επιτέλους το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μέσι δήλωσε με σιγουριά ότι θα είναι καλύτερος του χρόνου ενώ υπάρχει γενικότερο το ρόστερ για να γίνει το βήμα παραπάνω.

Για τη ρεβάνς ο Κλοπ

»Καλώ τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να κλείσουν από τώρα εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη». Αυτό ήταν το μήνυμα του Γερμανού τεχνικού μετά την ήττα που δέχθηκε στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ. Η Λίβερπουλ παρουσιάζει σταθερά ανοδικά βήματα, έχει την ποιότητα για να πρωταγωνιστήσει και να βρεθεί στον 4ο τελικό τα τελευταία έξι χρόνια. Το ενδεχόμενο να βρεθεί στην κορυφή βρίσκεται σε απόδοση 6.50.

Το παιχνίδι σου γίνεται ακόμα καλύτερο στον Stoiximan.gr!

Σε τιμές αουτσάιντερ η Ρεάλ Μαδρίτης

Τι και αν φέτος κατέκτησε το Champions League; H Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στην 5η σειρά και το ενδεχόμενο κατάκτησης βρίσκεται σε απόδοση 11.00. Μπορεί να μην έχει την φρεσκάδα των υπολοίπων ομάδων ωστόσο έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η ποιότητα μπορεί να υπερισχύσει.

Το μεγάλο ερωτηματικό

Μετά και την εξαγορά από τον Μπόελι, η Τσέλσι φαίνεται να μπαίνει σε μία νέα εποχή. Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται στην 6η θέση των αποδόσεων (15.00) δίχως να γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι φετινές τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ελληνικό «χρώμα»

Από την σχετική λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ολυμπιακός. Θαύματα γίνονται και η κατάκτηση του Champions League από τους πειραιώτες βρίσκεται σε απόδοση 300!

Νέο βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις:

             Μάντσεστερ Σίτι                            4.50

             Παρί Σεν Ζερμέν

                          6.00

             Λίβερπουλ

                          6.50

             Μπάγερν Μονάχου

                          7.50

             Ρεάλ Μαδρίτης

                         11.00

              Τσέλσι

                         15.00

            Μπαρτσελόνα

                         15.00

             Γιουβέντους

                         25.00

             Ατλέτικο Μαδρίτης

                         35.00