viktoria-plzen 01/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Οι αξίες βρίσκονται στα combo (02/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Από σήμερα θα τα λέμε φέτος και μέσω μπλογκ και μάλιστα με μεγάλη συχνότητα, φυσικά όχι μόνο για τις... μικρές Αγγλίες που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά για ότι καλό κινείται στο κουπόνι. Απόψε λοιπόν, το μενού έχει Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα επικεντρωθώ εκεί με δύο επιλογές που ξεχώρισα.

Η πρώτη έρχεται από το Σέριφ Τίρασπολ - Βικτόρια Πλζεν. Πέρσι η Σέριφ από την Μολδαβία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στην διοργάνωση και αυτός είναι και ο λόγος που φέτος ίσως την υπολογίζουν λίγο περισσότερο. Η ομάδα έχει αλλάξει ελαφρώς, δεν είναι φυσικά η ίδια, κάτι που φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Μάριμπορ. Εκεί την πρόκριση έκρινε ένα γκολ στο δεύτερο ματς (0-0 και 1-0), ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας σήμερα ανεβαίνει. Η Πλζεν που έχει ξανά ως στόχο το πρωτάθλημα, μπορεί να ξεκίνησε με το αριστερό στις εγχώριες διοργανώσεις (2-2 εκτός με την Τέπλτσε), αλλά ο στόχος της είναι αρχικά οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία να κάνει το πρώτο βήμα σήμερα με ένα καλό αποτέλεσμα και προσωπικά πιστεύω πως μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Το ενδεχόμενο να δούμε και λίγα τέρματα δεν είναι απίθανο, καθώς όχι μόνο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και η Σέριφ παίζει κλειστά σε όλους τους αγώνες. Το combo Χ2 & Under 3,5 στο 1,67 της Novibet είναι αρκετά πιθανό.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Μονακό - Αϊντχόφεν. Δεν ήταν καλή η πρόβα τζενεράλε για την Μονακό στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Σαουθάμπτον. Νωρίτερα έχασε με 2-1 και από την Πόρτο, σημειώνοντας μόλις 2 νίκες σε 7 φιλικά ματς! Σχεδόν όλα της τα παιχνίδια εμφάνισαν πολλά γκολ, αφού πίσω μπορεί να είναι αδύναμη, ειδικά και με την έλλειψη του Τσουαμενί στα χαφ (Ρεαλ Μαδρίτης), όμως μπροστά με Φόλαντ και Μπεν Γιεντέρ έχει ποιότητα. Η PSV «σκόρπισε» με 3-5 τον Άγιαξ στον τελικό του Σούπερ Καπ, με τον Ολλανδό τον Τιλ να πετυχαίνει χατ τρικ και να βγάζει γρήγορα τα λεφτά της μεταγραφής του από την Σπαρτάκ Μόσχας. Ως κλασική ολλανδική ομάδα θα κοιτάξει να επιτεθεί για να σκοράρει και να πάρει αυτή προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, όμως θα πρέπει να δώσει βαρύτητα και στην αμυντική της λειτουργία, η οποία όπως φάνηκε και με τον Άγιαξ, αν δεχτεί πίεση υποκύπτει σε λάθη. Βλέπω γκολ στην αναμέτρηση, αλλά θεωρώ πως η Αϊντχόφεν έχει το μομέντουμ για να περάσει αλώβητη από την Γαλλία και να μην ηττηθεί. Και εδώ το combo X2 & Over 1,5 στο 2,27 του Stoximan είναι εξαιρετικό και νομίζω πως αξίζει το ρίσκο του.

Εν κατακλείδι, πηγαίνω με δύο επιλογές για σήμερα, περιμένοντας να ξεκινήσουμε με το δεξί και στο μπλογκ, όπως έγινε τις προάλλες και στην ανάλυση του Γκόμελ - Άρης. Ως δυαδούλα νομίζω πως είναι εξαιρετική, αλλά από εκεί πέρα διαλέγετε και παίρνετε ότι σας άρεσε σε περίπτωση που θέλετε να ποντάρετε κάποιο μονό αποδεκτό. Μαζί θα τα πούμε ξανά αύριο με το δεύτερο πιάτο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου μπορεί να μην υπάρχουν τα μεγάλα ονόματα, αλλά τα ζευγάρια κρύβουν αξίες.

Οι επιλογές μου:

20:00  Σέριφ Τίρασπολ - Βικτόρια ΠλζενΧ2 & Under 2,5  (1,67) - Novibet

(15 Stake)

21:00  Μονακό - Αϊντχόφεν:  Χ2 & Over 1,5   (2,27) - Stoiximan

(10 Stake)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q