19/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ημέρα ντέρμπι με την Stoiximan παρούσα!

Δύο ντέρμπι έχει το σημερινό πρόγραμμα και φυσικά η Stoiximan δεν θα μπορούσε να λείπει με πολλές επιλογές και κορυφαίες αποδόσεις!

Κίνητρο και στα δύο «στρατόπεδα»

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρούνται στις 22:00 με διαφορετικό κίνητρο. Η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Η Stoiximan φυσικά και προσφέρει την αγορά νικητή με μηδενική γκανιότα. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.42, το Χ σε απόδοση 5.62 και το διπλό σε απόδοση 8.45. Επιπλέον, υπάρχουν δύο αγορές που αφορούν τις ενισχυμένες αποδόσεις. Αρχικά, το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι Σαλάχ & Μανέ «πληρώνει» σε απόδοση 5.70 από το αρχικό 4.35 ενώ το ενδεχόμενο να υπάρχουν Over 3.5 κάρτες, Over 3.5 γκολ και να χριστεί ο Σάντσο σκόρερ, βρίσκεται σε απόδοση 17.00.

Μάχη με φόντο τον τελικό

Αντιμέτωπες στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» να βρεθούν οι Ίντερ και Μίλαν με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Φυσικά η Stoiximan προσφέρει και εδώ τη αγορά νικητή με 0% γκανιότα. Το εδεχομένο να νικήσει η Ίντερ βρίσκεται σε απόδοση 2.23, το Χ σε απόδοση 3.51 και το διπλό σε απόδοση 3.74. Και εδώ προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις. Το ενδεχόμενο το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ματς να είναι 1-1 πληρώνει σε απόδοση 3.20 από το αρχικό 2.37 ενώ η πρόκριση της Ίντερ, το Over 9.5 κόρνερ και το Over 5.5 κάρτες βρίσκεται σε απόδοση 6.50.

Στροφή στην αγωνιστική δράση στην EuroLeague

Προημιτελικά λοιπόν στην EuroLeague με game 1 ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνο και Εφές και η Stoiximan δηλώνει παρούσα! Στο συγκεκριμένο ματς, πέρα από την 0% γκανιότα στον νικητή υπάρχουν δύο ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και δύο match combo. Αρχικά, το γεγονός ο Μέλι να έχει 11+ πόντους και 8+ ριμπάουντ πληρώνει σε απόδοση 5.70 από το αρχικό 5.10, ενώ  ο Λάρκιν να είναι τοπ σκόρερ και να έχει τις περισσότερες ασίστ στο ματς βρίσκεται σε απόδοση 5.80 από το αρχικό 5.20. Σε ότι αφορά τα match combo. Το γεγονός να είναι τοπ σκόρερ ο Λάρκιν και τοπ ριμπάουντερ ο Μέλι βρίσκεται σε απόδοση 5.50 ενώ ο Ροντρίγκεζ να έχει 5+ ασίστ και ο Σιλντς 18+ πόντους βρίσκεται στο 7.50.

Για ακόμα περισσότερες προσφορές και πληροφορίες επισκεφτείται την Stoiximan.gr!