03/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Η τύχη δεν θα ευνοεί πάντα την Ρεάλ

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα τα «φώτα» περιστρέφονται εκ νέου στο Champions League όπου η Λίβερπουλ περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ένα σημείο προέκυψε από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να το δούμε...

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν στις 22:00. Σήμερα αναμένεται να δούμε ένα διαφορετικό ματς σε σύγκριση με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναγκασμένη να επιτεθεί καθώς βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» λόγω της ήττας με 3-1 στο πρώτο σκέλος της σειράς. Επίσης, ο Αντσελότι σήμερα έχει να διαχειριστεί μία πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Αλάμπα. Έτσι, οι γηπεδούχοι αρχικά θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας με τους Μιλιτάο και Νάτσο. Δύο στόπερ που δεν μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι ούτε να πασάρουν σωστά την μπάλα μπροστά.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκάθαρο στόχο να κάνει το 2/2 νίκες. Άλλωστε, βρίσκεται σε εξαιρειτική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετρώντας μόνο νίκες το τελευταίο διάστημα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε να κάνει πέρσι. Να φτάσει στον τελικό και να το κατακτήσει. Παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα ενώ το ματς θα προσπαθήσει να το οδηγήσει σε ένα ήρεμο τέμπο και να εκμεταλλευτεί όλους τους κενούς χώρους που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι.

Κανσέλο και Ζιντσένκο θα πραγματοποιήσουν πολλά ανεβάσματα στο σύνηθες 4-3-3 του Ισπανού προπονητή. Ο Ντε Μπρούινε θα προσπαθήσει να κοντρολάρει το κέντρο ενώ θα κινηθεί σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, όπως άλλωστε θα κάνει και ο Μπερνάντο Σίλβα που βρίσκεται παντού στην επίθεση. Ο Ζεσούς μοιάζει ένας «κίλερ» έχοντας σκοράρει εφτά γκολ στα τελευταία έξι ματς. Στα άκρα αναμένεται να βρίσκονται οι Φόντεν και Μάρεζ, δύο πανέξυπνοι παίκτες που παίζουν για την ομάδα και όχι για τον εαυτό τους.

Οι Μπενζεμά-Μόντριτς-Βινίσιους δεν θα σώζουν πάντοτε την Ρεάλ και απόψε αναμένω να φανεί η μεγάλη ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες. Σημείο από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.18.

Η πρόταση μου:

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (2.18) / Stoiximan - 10 units