07/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Η δίψα της Νις (07/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet. Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα με ένα ωραίο απόλυτο 3/3. Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε το εμπόδιο της Έβερτον (όπως έπρεπε), η Γκλάντμπαχ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο Στρασβούργο - Μονακό έκαναν το καθήκον τους στα γκολ. Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που άρχισα τα μπλογκ στο σάιτ πηγαίνουμε πολύ καλά και ο στόχος είναι τα ποσοστά να παραμείνουν υψηλά σε όλη την σεζόν. Φρέσκα κουλούρια όμως λέμε στο χωριό μου, οπότε πάμε να δούμε τα σημερινά σημεία σε μία ενδιαφέρουσα ημέρα.

 

Η πρώτη επιλογή έρχεται νωρίς από την Γαλλία και το Τουλούζ - Νις. Η Τουλούζ πέρσι έκανε φανταστική πορεία και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία έχοντας τρομερή παρουσία συνολικά, αλλά και εντός έδρας (14/19 νίκες). Τα πράγματα φέτος δυσκολεύουν πολύ καθώς θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί. Ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες, όχι όμως με ποιοτικά ονόματα και σίγουρα θα θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Η Νις είναι έτοιμη ομάδα, για λίγο πέρσι δεν πήρε το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θέλει φέτος να καταφέρει. Ο πρόεδρος βάζει λεφτά και ήδη έχει ενισχυθεί κάνοντας σπουδαίες μεταγραφές, με κορυφαίες αυτές των Σμάιχελ (Λέστερ) και Ράμσεϊ (Γιουβέντους), ενώ διατήρησε όλα τα περσινά αστέρια και τους κομβικούς παίκτες. Θεωρώ πως σήμερα δεν θα χάσει, αλλά θα βάλω και μία κάλυψη ελέω πρεμιέρας. Το συνδυαστικό Χ2 & Under 3,5 στο 2,00 της Novibet είναι μία ωραία επιλογή, αφού από καμία ομάδα δεν περιμένω αρχικά να ανοίξει τον ρυθμό.

Συνέχεια με το Στουτγκάρδη - Λειψία. Η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου πέρασε με 0-1 το εμπόδιο της Ντιναμό Δρέσδης στο Κύπελλο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Ελπίζει σε μία καλύτερη σεζόν, καθώς πέρσι έγιναν απίστευτα πράγματα για να καταφέρει τελικά να σωθεί και φέτος δεν πραγματοποίησε τρελές μεταγραφές για να διαφέρει τρομερά. Η Λειψία από την άλλη, έχασε με 3-5 το Σούπερ Καπ από την Μπάγερν και θέλει να το αφήσει πίσω της για να ξεκινήσει με τρίποντο στο πρωτάθλημα. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με πέρσι έχοντας ένα ποιοτικό ρόστερ με το οποίο θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ή τουλάχιστον την δεύτερη θέση λόγω Μπάγερν. Από αυτό το γήπεδο περνάει με νίκες εδώ και 3 χρόνια και περιμένω να το επαναλάβει για να μας δώσει το διπλό στο 1,80 του Stoiximan.

Η τελευταία μου επιλογή έρχεται από την Σουηδία και το Μιάλμπι - Έλφσμποργκ. Παιχνίδι που περιμένω να δούμε εκατέρωθεν γκολ. Η Μιάλμπι έρχεται από 2 διαδοχικές νίκες, ενώ είναι μία ομάδα που έχει σκοράρει και στα 7 τελευταίες της παιχνίδια, εμφανίζοντας παράλληλα σε αυτά 5/7 G/G. Η Έλφσμποργκ μετά τον αποκλεισμό της από το Κόνφερνες Λιγκ και την Μόλντε, ήρθε ισόπαλη με 4-4 εντός έδρας απέναντι στην Χάκεν και έφτασε τα 6/8 Over 2,5 και τα 6/8 G/G προσφάτως. Δεν θα το ρισκάρω πολύ το ματς και θα μείνω στο κλασικό G/G στο 1,75 της Betshop.

Λοιπόν, αυτά έχω για σήμερα. Σιγά σιγά την επόμενη βδομάδα θα μπορούμε να βάζουμε και καμία επιλογή παραπάνω εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς θα έχουμε καλύτερη εικόνα από τις ομάδες. Εκτός απροόπτου τα λέμε την Τρίτη με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

 

Οι επιλογές μου:

 

14:00  Τουλούζ - Νις:  X2 & Under 3,5  (2,00)  - Novibet  - 15 Stake

16:30  Στουτγκάρδη - Λειψία:  2  (1,80)  - Stoiximan  - 12 Stake

18:30  Μιάλμπι - Έλφσμποργκ:  G/G  (1,75)  - Betshop  - 15 Stake