26/12/2023 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Vas Bam

Η Boxing Day (26/12) παίζει στην Betsson με σούπερ αποδόσεις!

Γιορτινή ημέρα χωρίς τους Άγγλους στα γήπεδα δεν γίνεται, με το στοίχημα στα αγγλικά παιχνίδια ποδοσφαίρου να έχει γίνει κι αυτό μέρος της παράδοσης των ημερών. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για παιχνίδι σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις για τα ματς της Premier League και όλων των κατηγοριών της Αγγλίας.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Old Trafford», το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα, ένα δυνατό τεστ για τους εντυπωσιακούς φιλοξενούμενους και μια πρόκληση για τους γηπεδούχους. Φαβορί των αποδόσεων είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον άσο να προσφέρεται στο 2,32** στην πλατφόρμα της Betsson και το διπλό της Άστον Βίλα να φτάνει στο 2,81**.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της στο «Old Trafford» με 3-0 από την Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα Αγγλίας και με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. Με την ομάδα να έχει μείνει εκτός Ευρώπης και εκτός EFL Cup, ενώ βρίσκεται πολύ πίσω στη βαθμολογία από εκεί που ήλπιζε πως θα ήταν. Είναι αλήθεια πως υπάρχει πίεση προς τον προπονητή Έρικ τεν Χαχ, ενώ παράλληλα το κλαμπ έχει μπει σε διαδικασία αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του.

Η Άστον Βίλα πάει στο Μάντσεστερ γνωρίζοντας πως έχει πιθανότητες να φύγει με το διπλό και να νικήσει μια ακόμη «μεγάλη» της Premier League. Αυτή τη σεζόν έχει ξεπεράσει τις Τσέλσι, Τότεναμ και πιο πρόσφατα τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Ηττήθηκε μονάχα από την Λίβερπουλ. 

Μακριά από το γήπεδό της είναι καλή, αλλά όχι εξίσου αποτελεσματική. Σε εννιά στο πρωτάθλημα Αγγλίας έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με 12-16 τέρματα. Επίσης να σημειώσουμε πως δεν έχει νικήσει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διάστημα στο οποίο έχασε τρεις φορές.

Θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της η Μπέρνλι κόντρα στη Λίβερπουλ 

Στο «Turf Moor» κοντράρονται η Μπέρνλι με την Λίβερπουλ με τη γηπεδούχο να ψάχνει μια νίκη – βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό, την στιγμή που η Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει την καμπάνια της με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Ο άσος της Μπέρνλι δίνεται στο 7,20** και το διπλό της Λίβερπουλ βρίσκεται στο 1,39** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Η Μπέρνλι μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο στην Premier League. Είναι ευάλωτη και ενίοτε αφελής. Με το πέρασμα του χρόνου έχει γίνει πιο ανταγωνιστική, αλλά υποπίπτει σε πολλά λάθη που της κοστίζουν κι επιπλέον το ρόστερ της δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικό. Ωστόσο, στο εσωτερικό της επικρατεί αισιοδοξία πως έχοντας πάρει μαθήματα στη διάρκεια του πρώτου γύρου στον δεύτερο θα αποδώσει καλύτερα και θα παλέψει για να πετύχει τον στόχο της. Πάντως, εντός έδρας δεν τα πάει καλά κι έχει μια νίκη κι οκτώ ήττες σε εννιά ματς με 10-22 γκολ.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Λίβερπουλ, τώρα, εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν κι εκτός έδρας είναι αξιόλογη με τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μονάχα μια ήττα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της όσον αφορά το επίπεδό της και το αν μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στο Europa League και το EFL Cup. Βέβαια, το γεγονός πως έχει πολλά ανοικτά μέτωπα «φορτώνει» το πρόγραμμά της με έξτρα ματς, αλλά συνεχώς βρίσκει λύσεις παρά τις απουσίες που την ταλαιπωρούν. Η Μπέρνλι είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και η Λίβερπουλ έχει κάποια κενά στην άμυνά της, την στιγμή που η επίθεσή της έχει τρομακτική δύναμη. Έτσι, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να νικήσει η Λίβερπουλ βρίσκεται στο 2,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ