16/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ρίζος: Η αγαπημένη τους συνήθεια φέτος (17/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Το Τσάμπιονς Λιγκ θα μας συντροφεύσει και σήμερα το βράδυ μας με άλλες 3 αναμετρήσεις. Μαζί του υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια από την Αγγλία αλλά και ένα από το Κόνφερενς Λιγκ. Αν και τα ματς δεν είναι πολλά επιλογές υπάρχουν και έχω ξεχωρίσει δύο για να τις δούμε παρακάτω. Για τα χθεσινά ματς φυσικά δεν έχω εικόνα καθώς το μπλογκ γράφεται νωρίς. Για να δούμε τι έχουμε...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Καραμπάγκ - Βικτόρια Πλζεν. Πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες που παίζουν τα ρέστα τους για την είσοδο στους ομίλους. Η Καραμπάγκ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και το έχει αποδείξει και φέτος στην διοργάνωση, όσο και τα προηγούμενα χρόνια. Την στήριξα και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Φερεντσβάρος στο 1-1, αλλά ενώ ήταν καλύτερη έμεινε στο Χ και επικράτησε στον επαναληπτικό με 1-3 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της αλλά το έργο της είναι δύσκολο, ωστόσο ποντάρει και αυτή στην εμπειρία της. Η Πλζεν είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, απέκλεισε με δύο νίκες της Σέριφ Τίρασπολ με 1-2 και 2-1, ενώ συνεχίζει νικηφόρα και στο πρωτάθλημα προσφάτως με 2/2 νίκες. Εξαιρετική επιθετικά, αλλά αμυντικά έχει αδυναμίες, έχοντας εμφανίσει φέτος 7/7 Over 2,5 και 6/7 G/G! Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Αζέροι που έχουν φέτος 6/8 G/G και 5/8 Over 2,5 παίζοντας εξίσου ανοιχτά. Από την στιγμή που έχει γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια, δεν μπορώ να τους στερήσω εγώ το G/G απόψε σε απόδοση 1,92 στη Novibet.

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Τζουργκάρντεν - ΑΠΟΕΛ. Η Τζουργκάρντεν συνεχίζει απλά ασταμάτητη σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε με 3-2 και την Κάλμαρ στην Σουηδία και έφτασε το πρόσφατο σερί της από τον Ιούνιο και μετά στο 10-1-0 έχοντας απίστευτη έφεση στο σκοράρισμα! Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, ενώ στην Ευρώπη απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Σέπσι από την Ρουμανία, κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια με 1-3 και 3-1. Σαφώς και σήμερα έχει το προβάδισμα κόντρα σε έναν ΑΠΟΕΛ που ζορίζεται αρκετά. Το πρωτάθλημα στην Κύπρο δεν έχει ξεκινήσει και ουσιαστικά τα επίσημα παιχνίδια του είναι τα ευρωπαϊκά. Πέρασε πολύ δύσκολα το εμπόδιο της Κιζιλζάρ με 1-0 και 0-0, ενώ νωρίτερα ήταν περίπου ίδια η πορεία του κόντρα στην Μπότεβ Πλόβντιβ με 0-0 και 2-0. Δίνει βάση στην άμυνα καθώς ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ, με τον Κρέσπο να έχει προσθέσει σαφέστατα άλλη ποιότητα και εμπειρία στα μετόπισθεν. Σήμερα μπαίνει το πιο δύσκολο τεστ και η λογική λέει πως δύσκολα θα αντέξει στην Σουηδία. Το 1,78 στον άσο του Stoiximan αξίζει και με το παραπάνω.

Θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλη επιλογή αλλά τελικά έκανα πίσω. Νομίζω πως είναι υπερβολή με τόσα λίγα παιχνίδια να δοθούν παραπάνω σημεία. Άλλωστε χρειάζεται και υπομονή. Αύριο το πρόγραμμα είναι γεμάτο και αν μη τι άλλο θα υπάρχουν αρκετές επιλογές. Φυσικά και θα γίνει η ανάλογη διαλογή. Τα λέμε λοιπόν αύριο σε ένα εξίσου ενδιαφέρον κουπόνι. Καλή τηλεθέαση και καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε απόψε.

Οι επιλογές μου:

19:45  Καραμπάγκ - Βικτόρια Πλζεν:  G/G  (1,92)  - Novibet  - 12 Stake

19:45  Τζουργκάρντεν - ΑΠΟΕΛ:  1  (1,78)  - Stoiximan  - 12 Stake