10/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Γύρισε ο διακόπτης

Καλημέρα σε όλους. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στην Premier League, εκεί όπου ξεχωρίσαμε συνολικά δύο σημεία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Γουότφορντ - Έβερτον στις 21:45. Οριστικά υποβιβασμένη η Γουότφορντ, συνεχίζει να παίζει κάκιστο ποδόσφαιρο δίχως να δείχνει ανταγωνιστική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόουτς Χότζον δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα με τα «ελάφια» να μετράνε οχτώ ήττες στα τελευταία εννιά ματς. Σίγουρα το τεχνικό τιμ κάνει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς δίχως να δίνει την απαραίτητη προσοχή στα εναπομείναντα ματς.

Όσο για την Έβερτον, φαίνεται να έχει «γυρίσει ο διακόπτης». Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Λάμπαρντ, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της ποιοτικές Λέστερ. Πλέον, τα «ζαχαρωτά» είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού ωστόσο δεν μπορούν να ησυχάσουν καθώς βρίσκονται μόλις στο +1 από την 18η Λιντς.

Σήμερα, οι φιλοξενούμενοι δεν αναμένεται να χαριστούν στον αντίπαλο. Θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με στόχο να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Γκόρντον και Γκρέι προσφέρουν ποιότητα από τα άκρα ενώ φαίνεται να λειτουργεί το τρικ που βρίσκει τον Ριτσάρλισον σε θέση ψευτοεννιαριού. Φυσικά, σημαντικές βοήθειες αναμέντεαι να προσφέρει και ο Ντουκουρέ με τα τρεξίματα και τις προωθήσεις του. Άλλωστε, απέναντι τους έχουν ένα σύνολο που έχει δεχθεί συνολικά 70 γκολ στην χρονιά. Πρώτη επιλογή για απόψε το διπλό σε απόδοση 1.80.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Συνέχεια με το Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι. Οι «λύκοι» έβγαλαν «τσαγανό» στο τελευταίο ματς καταφέρνοντας να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Τσέλσι (2-2) χάρις σε γκολ του Κόαντι στο 97ο λεπτό. Έτσι, η ομάδα του Λάγκε έδειξε για ακόμα μία φορά στη σεζόν ότι δεν χαρίζεται απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα και σίγουρα δεν την φοβίζει κανένας αντίπαλος καθώς διαθέτει αρκετούς ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες.

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι πλέον στρέφει ολοκληρωτικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Μετά και την γκέλα της Λίβερπουλ, έκανε ότι χρειαζόταν στον αγωνιστικό χώρο νικώντας με 5-0 την Νιουκάστλ. Μάλιστα, η προσθήκη του Χάαλαντ στην ομάδα έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για μερικούς παίκτες που πρέπει να δείξουν στα εναπομείναντα ματς ότι αξίζουν μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Αμφότερες στο αποψινό ματς έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Η Γουλβς να επιστρέψει στην Ευρώπη από την νέα χρονιά και η Μάντσεστερ Σίτι να στεφθεί πρωταθλήτρια. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των «πολιτών» που θα επιδιώξουν να έχουν την κατοχή της μπάλας παίζοντας οργανωμένο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η «αρμάδα» του Λάγκε είναι ένα σύνολο που αρέσκεται να παίζει στην αντεπίθεση. Θα βρει κενούς χώρους με τους Τρινκάο και Νέτο για να τρέξει ενώ ο Χιμένεζ αποτελεί ένα φορ «κίλερ» μέσα στο κουτί. Μην ξεχνάτε και την μεγάλω ώθηση που δίνει το κοινό στο «Μολινό». Περιμένω να δω αρκετά γκολ στην αναμέτρηση και το GG σε απόδοση 2.30 μου κάνει για τα δεδομένα.

Οι επιλογές μου:

Γουότφορντ - Έβερτον: 2 (1.80) / Stoiximan - 10 units
Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι: GG (2.30) / Stoiximan - 10 units