14/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Για μεγάλα πράγματα η Ρόμα (14/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Αρκετά καλά τα πήγαμε χθες στο μπλογκ. Το ταμείο έκλεισε με 3/4 περασμένα σημεία, με την αγαπημένη μου Αγγλία να βγαίνει φυσικά αφρός! Μοναδικό μελανό σημείο αυτό της Λειψίας, η οποία αν και έμεινε με 10 παίκτες πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-1, όμως δεν άντεξε και έμεινε στο 2-2. Συνεχίζουμε να βγαίνουμε συν και αυτό είναι το θετικό! Μία υποσημείωση μόνο για αυτούς που θέλουν και τα λάιβ. Στο τέλεγκραμ έχω δημιουργήσει πλέον νέο κανάλι και πάμε τρένο! Στην χθεσινή μέρα το κοντέρ έγραψε 12/13 σημεία με τρελό πάρτι και πολλά κέρδη, οπότε ρίξτε μία ματιά, δεν θα βγείτε χαμένοι!

Πρώτη επιλογή για σήμερα από το Νότινγκχαμ - Γουέστ Χαμ. Όπως ήταν αναμενόμενο η Νότινγκχαμ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Ηττήθηκε με 2-0 από τη Νιούκαστλ αρκετά εύκολα, χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Το γεγονός πως έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες μόνο καλό δεν της κάνει προς το παρόν, καθώς ο Κούπερ προσπαθεί να βρει την σωστή χημεία. Προφανώς και θα χρειαστεί χρόνος και αυτό λογικά θα το πληρώσει και σήμερα. Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε με 0-2 από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά ο Μόγιες γνώριζε πως πρόκειται για ένα... χαμένο ματς, οπότε είναι σαν να ξεκινά το πρωτάθλημα σήμερα. Κράτησε όλο τον περσινό κορμό της, ενισχύθηκε σημαντικά σε καίριες θέσεις και την περιμένω ακόμα πιο δυνατή από πέρσι που τελικά τερμάτισε σε θέση Γιουρόπα Λιγκ. Πιο έτοιμη και έμπειρη αγωνιστικά, βλέπω να φεύγει με το διπλό του 1,97 στη Novibet.

Επόμενη στάση στην Ιταλία και το Σαλερνιτάνα - Ρόμα. Η Σαλερνιτάνα πέρσι έκανε απίστευτα πράγματα στο φινάλε της χρονιάς και κατάφερε να σωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές με ένα εκπληκτικό σερί. Φέτος απέκτησε κάποιους παίκτες αλλά όχι κάτι το τρομερό και δεν περιμένω διαφορετική πορεία. Η Ρόμα από την άλλη, ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα. Απέκτησε τους Ντιμπάλα (Γιούβε), Βαϊνάλντουμ (Παρί), Μάτιτς (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σβιλάρ (Μπενφίκα) και Τσελίκ (Λιλ), με όλους τους παίκτες να αποτελούν σημαντικά εργαλεία για τον Μουρίνιο. Στόχος είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και καλείται να ξεκινήσει με το δεξί σε ένα από τα θεωρητικά βατά ματς της σεζόν. Νομίζω πως οι Ρωμαίοι θα πάρουν αυτό που θέλουν από το ματς και το συνδυαστικό 2 & Over 1,5 στο 1,80 του Stoiximan είναι η πιο δυνατή μου επιλογή.

Κλείνω με το Αλμερία - Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι ως νεοφώτιστοι δεν έκαναν σπουδαίες κινήσεις και δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την χρονιά. Από την αρχή μπαίνουν στα δύσκολα υποδεχόμενοι τους πρωταθλητές και είναι ένα ερωτηματικό η εμφάνισή τους. Η Ρεάλ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ με 2-0 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έρχεται με φόρα για μία ακόμα νίκη, θέλοντας να κρατήσει και φέτος τα σκήπτρα της. Ο Αντσελότι θα παρατάξει δυνατή ενδεκάδα με στόχο μόνο το τρίποντο. Περιμένω να κερδίσει με επαγγελματικό τρόπο και το 2 & Over 1,5 στο 1,65 του Stoiximan δικαίως είναι χαμηλό.

Με αυτά θα πάμε σήμερα. Λίγες και καλές οι επιλογές. Δευτέρα θα σκεφτώ αν θα τα πούμε καθώς υπάρχουν καλά ματς, αλλά θα φανεί αν θα καταλήξω κάπου ζεστά. Καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:00  Νότινγκχαμ - Γουέστ  Χαμ:  2  (1,97)  -  Novibet - 12 Stake

21:45  Σαλερνιτάνα - Ρόμα:  2 & Over 1,5  (1,80)  - Stoiximan  - 15 Stake

23:00  Αλμερία - Ρεάλ  Μαδρίτης:  2 & Over 1,5  (1,65)  - Stoiximan  - 15 Stake