20/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Φουλ για τελικό

Καλημέρα σε όλους. Κάναμε το 2/3 στην χθεσινή μας στήλη έχοντας ένα μικρό κέρδος. Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με την αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Αγγλία.

Ξεκίνημα με το Άρης - Λαμία στις 21:45 για τον θεσμό του κυπέλλου, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί σε πέντε μέρες. Συνεχίζει να μην πείθει ο Άρης την φετινή χρονιά με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα την ισοπαλία με 0-0, στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης. Προβληματίζει η ομάδα του Άκη Μάντζιου που δείχνει να της λείπουν τα τρεξίματα αλλά και η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία είναι μία ομάδα που ξέρει να βάζει δύσκολα. Έχει ποιοτικό σύνολο ενώ απόψε θα παίξει κλειστά με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αντιμετωπίζει δυσκολία στο σκοράρισμα ειδικότερα με την απουσία του Καμαρά ο Άρης. Ο Γρηγορίου είναι έξυπνος προπονητής. Ξέρει πως να περιορίζει τον αντίπαλο, σήμερα θα παίξει με τέσσερις στην άμυνα και δύο αμυντικά χαφ με στόχο να μην σκοράρει ο αναιμικός Άρης. Υπάρχει value στο Χ2 που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.40.

Συνέχεια με League Cup και τον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ (21:45). Στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0. Να θυμήσουμε ότι η Άρσεναλ έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Θέλει να προχωρήσει στον θεσμό η Άρσεναλ που βρίσκει απέναντι της μία Λίβερπουλ που θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τους Μανέ-Σαλάχ στην επίθεση. Βρίσκεται γενικότερα σε καλή κατάσταση η ομάδα του Αρτέτα που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. 4-4-1-1 από τον Ισπανό προπονητή που θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση με τα τρεξίματα των Τίρνι και Μαρτινέλι. Στην κορυφή θα παίξει ο Λακαζέτ με τον Έντεγκαρντ να βρίσκεται από πίσω του προσπαθώντας να τον «τροφοδοτήσε». Από πλευράς φιλοξενούμενων, δεν με πείθουν πως μπορούν να γίνουν ολοκληρωτικά απειλητικοί οι Φιρμίνο και Μιναμίνο καθώς δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο την φετινή χρονιά. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το 1 DNB σε απόδοση 2.47.

Οι επιλογές μου:

21:30 Άρης - Λαμία: X2 (2.40) / Stoiximan - 7 units
21:45 Άρσεναλ - Λίβερπουλ: 1 DNB (2.47) / Stoiximan - 7 units