18/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Φουλ του γκολ

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική τα πήγαμ στο live χθες, δεν είχαμε την ανάλογη πορεία και στη στήλη όπου η Άρσεναλ πήρε σημαντικό διπλό, η Αταλάντα ισοπεδώθηκε από την Ρόμα και το ματς της Άστον Βίλα κόντρα στην Μπέρνλι αναβλήθηκε λόγω πολλών κρουσμάτων. Το σημερινό πρόγραμμα προμηνύει γκολ, ξεχώρισα τρία δυνατά σημεία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Γουλβς - Τσέλσι στις 16:00. Απορώ πως ακόμα παίζεται μπάλα στο Νησί με τον χαμό που υπάρχει λόγω κρουσμάτων Covid-19. Στα αγωνιστικά, η Γουλβς ανεβαίνει όλο και περισσότερο καθώς στο τελευταίο ματς νίκησε στην έδρα της ποιοτικής Μπράιτον με 1-0. Από την άλλη πλευρά, κάκιστη εικόνα από την Τσέλσι για ακόμα μία αγωνιστική όπου έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Έβερτον. Χωρίς τους Τσαν, Αιτ Νουρί, Πέδρο Νέτο και Γιόνι Κάστρο η Γουλβς ωστόσο ο Λάγκε συνεχίζει να έχει αρκετές ποιοτικές επιλογές μπροστά. Ο Χιμένεζ θα χωθεί ανάμεσα στα στόπερ ενώ Τρινκάο και Ποντένσε μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα άκρα εκμεταλλεύομενοι την ταχύτητα τους. Όσο για την Τσέλσι, ο Τούχελ βασίζεται και πάλι στον Μάουντ, καθώς Βέρνερ και Λουκάκου απουσιάζουν,  με τον Άγγλο μέσο να παίρνει αρκετές προσπάθειες έχοντας συμμετοχή σε αρκετά από τα τελευταία γκολ της ομάδας. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 2.15.

Συνέχεια στις 18:30 με το ντέρμπι Τότεναμ - Λίβερπουλ. Δείχνει καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο η Τότεναμ ωστόσο τα προβλήματα μένουν καθώς ο Κόντε είχε πολύ λίγο χρόνο μέχρι στιγμής στην διάθεση του για να καλύψει όλα τα θέματα της ομάδας. Η Λίβερπουλ πάει φουλ για το πρωτάθλημα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο έχοντας σε απίστευτη κατάσταση τόσο τον Σαλάχ όσο και τον Άαρνολντ που γίνεται επικίνδυνος με τα ανεβάσματα αλλά και τα μακρινά του σουτ. Παρά την απουσία του Σον, υπάρχουν οι Μπερχβάιν και Κέιν που πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στα γκολ. Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο οι απόντες από πλευράς φιλοξενούμενων, θεωρώ δεδομένο πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει αρκετά τέρματα. Δεν τον παίρνει να μην «κυνηγήσει» το τρίποντο ο Κόντε που έχει μείνει πίσω από τις πρώτες τέσσερις θέσεις. Εκπληκτικό το xGoals της Λίβερπουλ που σκοράρει τα περισσότερα τέρματα τρέχοντας στην αντεπίθεση, από open play. Επιλογή θα αποτελέσει το over 3.5 σε απόδοση 2.60.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Για το τέλος άφησα το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης. Αρχίζει να ρολάρει ο ΠΑΟΚ. Καταιγιστικός ο «δικέφαλος» στο τελευταίο, νίκησε άνετα τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννενα με 4-0. Ο Αστέρας επίσης πήρε τρίποντο, απέναντι στον Παναιτωλικό με 1-0. Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς αναμένεται να παίξουν μόνο για τη νίκη. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν πολλά αμυντικά κενά καθώς οι Βαρέλα-Κρέσπο δεν είναι οι ίδιοι με πριν τρία χρόνια ενώ Μιχάι-Μιχαιλίδης δεν με εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Ο Σόνι από πλευράς αρκάδων αποτελεί έναν φοβερό επιθετικό που ξεχωρίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ενώ ο Μπαράλες παραμένει σταθερά το «θωρηκτό» που μπορεί να κάνει γκολ την μισή ευκαιρία. Σε πρώτο πλάνο το GG σε απόδοση 2.15.

Οι επιλογές μου:

16:00 Γουλβς - Τσέλσι: GG (2.15) / Stoiximan - 12 units
18:30 Τότεναμ - Λίβερπουλ: Over 3.5 (2.60) / Stoiximan - 10 units
19:30 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: GG (2.15) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-