14/04/2023 Προσφορές Στοιχηματικών Γράφει ο Vas Bam

Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα Novileague

H 26η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, Novileague All Star, περιλαμβάνει μεγάλες μάχες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τους παίκτες που θα πάρουν μέρος να διεκδικούν πλούσια δώρα* και το μεγάλο έπαθλο 10.000€*!

Σαφώς ξεχωρίζει η Premier League με τις ομάδες να ετοιμάζονται για το τελικό ξεκαθάρισμα με φόντο την παραμονή και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τη νίκη κόντρα στη Λέστερ για να συνεχίσει το κυνήγι της Άρσεναλ στην κορυφή.

Στη Bundesliga η Μπάγερν (58β.) θέλει να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα και καλείται να επικρατήσει της Χόφενχαϊμ, την ώρα που η Ντόρτμουντ (56β.), η οποία φιλοξενείται στην έδρα της Στουτγκάρδης, ψάχνει το «διπλό» που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Τέλος, κοινό στόχο έχουν Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης σε Serie A και La Liga αντίστοιχα. Τόσοι οι «νερατζούρι», όσο και οι «μερένχες» θέλουν νίκες απέναντι σε Μόντσα και Κάδιθ προκειμένου να διατηρήσουν την ψυχολογία τους στα ύψη ενόψει των επαναληπτικών που τους περιμένουν στο Champions League.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 26η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Άστον Βίλα - Νιουκάστλ: Το παιχνίδι θα έρθει over ή under;
  2. Μπάγερν - Χοφενχαϊμ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  3. Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  4. Τσέλσι - Μπράιτον: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου;
  5. Έβερτον - Φούλαμ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  6. Νάπολι - Βερόνα: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  7. Αϊντραχτ - Γκλάντμπαχ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  8. Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  9. Ιντερ - Μόντσα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου;
  10. Κάντιθ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE