20/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Φούλ του άσου

Καλημέρα σε όλους. Είμαστε σε μία περίοδο ντεφορμαρίσμος τόσο στο pre-game όσο και στο live κομμάτι. Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρουμε να βγούμε από πάνω. Τρία σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση τον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Έβερτον για τον θεσμό του κυπέλλου (14:30). Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη στο σημερινό ματς που θα τους χαρίσει παράλληλα και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε καλό μομέντουμ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο ενώ παραμένει για πέντε σερί παιχνίδια αήττητη. Από την άλλη πλευρά, η Έβερτον θα παρουσιάσει αμυντικά κενά λόγω απουσιών ενώ θα εμφανίσει και κούραση μετά και την υπερπροσπάθεια που έκανε την Πέμπτη, νικώντας με 1-0 την Νιουκάστλ. Μοναδικός στόχος για την «αρμάδα» του Λάμπαρντ είναι η σωτηρία στην κατηγορία έτσι ώστε να σταματήσει έστω για φέτος η γκρίνια που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών. Ο Βιειρά θα παίξει μυαλωμένα με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτεί την αμυντική αστάθεια του αντιπάλου. Ζάχα και Αγιού από τα άκρα αποτελούν δύο παίκτες που μπορούν να απειλήσουν ανά πάσα στίγμη ενώ Έζε, Γκάλαχερ και Κουγιατέ έχουν την ποιότητα για να κοντρολάρουν άψογα το παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει ο άσος σε απόδοση 1.90.

Συνέχεια με το ματς του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00) για τα πλέι οφ της Super League 1. Για ακόμα μία αγωνιστική ο Άρης παρουσίασε καλό «πρόσωπο» στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να συνεχίσει το σερί νικών, δεχόμενος την ήττα με 2-1 στην έδρα του Ολυμπιακού. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ. Σήμερα, αναμένω από τους γηπεδούχους να «σκυλιάσουν» για το τρίποντο έτσι ώστε να κλείσουν την ψαλίδα από την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μπούργος θα παίξει φουλ επιθετικά με το γνωστό 4-2-3-1. Ο Καμαρά θα «τρέξει» το γήπεδο στην κορυφή ενώ σαν κρυφός επιθετικός θα λειτουργήσει ο Εντιαγέ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά προβλήματα απουσιών καθώς θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη με μισή ομάδα. Pick θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.94.

Τέλος θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι δικεφάλων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (19:30). Σε σύγκριση με παλαιότερα, η ΑΕΚ παρουσιάζει ανταγωνιστική εικόνα στο γήπεδο. Θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο, απέναντι στον Παναθηναϊκό ωστόσο στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια (1-1). Όσο για τον ΠΑΟΚ πήρε τεράστια πρόκριση την Πέμπτη νικώντας εκ νέου την Γάνδη (2-1). Σήμερα οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα απουσιών αλλά κουβαλούν και κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης. Ο Οφρυδόπουλος θα επιδιώξει να παίξει ανοιχτά με τις γραμμές αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Τσούμπερ και Άμπραμπατ θα τρέξουν το γήπεδο από τα άκρα ενώ ο Αραούχο θα επιδιώξει να «τρυπώσει» ανάμεσα από τα δύο στόπερ. Ο Κριχόβιακ θα πάρει φανέλα βασικού στο κέντρο προσθέτοντας ποιότητα, και εδώ επιλογή θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι επιλογές μου:

14:30 Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον: 1 (1.90) / Stoiximan - 7 units
19:00 Άρης - Παναθηναϊκός: 1 (1.94) / Stoiximan - 7 units
19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: 1 (2.00) / Stoiximan 6 units