29/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Φαβορί και G/G

Καλημέρα σε όλους. Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στροφή σε Championship και Super League 1 όπου και ξεχώρισα δύο σημεία και ένα ειδικό από το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης στις 15:00. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που παρουσιάζει άριστη εικόνα όταν αγωνίζεται εντός έδρας ενώ προέρχεται και από τρίποντο, στην έδρα του Ιωνικού με 1-0. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης μετράει τρεις σερί νίκες παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Αμφότερες στο σημερινό ματς θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα με μοναδικό στόχο την βαθμολογική «αναρρίχηση». Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με 4-3-3 όπου Βιτάλ-Καρλίτος-Αιτόρ θα πάρουν αρκετές προσπάθειες παίζοντας μπροστά. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης θα βασιστεί στις προσωπικές ενέργειες του φοβερού φέτος Σόνι ενώ ανίκητος μοιάζει «στο κουτί» ο έμπειρος Μπαράλες. Οι δύο ομάδες αναμένεται να «κυνηγήσουν» τα τέρματα, υπάρχει αξία στο G/G σε απόδοση 2.15.

Συνέχεια με το Φούλαμ - Μπλάκπουλ στις 17:00. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πέρα της Φούλαμ. Βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ έχει καταφέρει να πετύχει 73 γκολ σε μόλις 27 ματς! Εξαιρετικός μέχρι στιγμής ο Μίτροβιτς με 27 γκολ, μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε μία άμυνα που δεν πείθει. Η Μπλάκπουλ έχει κάποιες «αναλαμπές» δίχως να έχει σταθερή εικόνα. Υπάρχει μεγάλο ποιοτικό χάσμα ανάμεσα στα δύο ρόστερ. Τον πρώτο λόγο από την αναμέτρηση έχει ο άσος & Over 2.5 σε απόδοση 1.75 ενώ θα επιλέξουμε και ένα ειδικό από το συγκεκριμένο αγώνα το 2+ γκολ του Μίτροβιτς σε απόδοση 2.87. Ο Σέρβος θα πάρει αρκετές πρωτοβουλίες, όλη η ομάδα δείχνει να παίζει για αυτόν.

Οι επιλογές μου:

15:00 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: GG (2.15) / Stoiximan - 10 units
17:00 Φούλαμ - Μπλάκπουλ: 1 & Over 2.5 (1.75) / Stoiximan - 12 units
17:00 Φούλαμ - Μπλάκπουλ: 2+ goal Mitrovic (2.87) / Stoiximan - 5 units