26/03/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Saudi Arabian Grand Prix: Αξία στον χρόνο

Προγνωστικά στοιχήματος  Formula 1 2022 

 

Μετά από το εκπληκτικό πρώτο Grand Prix της χρονιάς, που μας άφησε με πολλά units κέρδος, το δεύτερο ήρθε να μας καταστρέψει την ψυχολογία. Χθες, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σιρκουί στην Τζέντα, υπήρξε μια τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε έκρηξη σε εργοστάσιο. Όλοι περιμέναμε το λογικό. Ακύρωση του Grand Prix και ποτέ ξανά επιστροφή εκεί. Υπάρχουν τόσες και τόσες χώρες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και περιμένουν την είσοδο τους στην Formula. Ωστόσο το χρήμα υπερίσχυσε για ακόμη μια φορά και το Saudi Arabian Grand Prix θα γίνει κανονικά.

 

Στα αγωνιστικά τώρα, στα πρώτα δύο ελεύθερα δοκιμαστικά, είδαμε την είκονα που περιμέναμε. Red Bull και Ferrari στην κυριαρχία με Mercedes να ακολουθεί. Ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Lando Norris που στο FP2 κατετάγη 7ος, δείχνοντας καλύτερη απόδοση συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα. Με αυτά θα ασχοληθούμε περιμένοντας τα σημερινά αποτελέσματα για να δούμε πως θα κινηθούμε στον αυριανό αγώνα.

 

Season 4 – Episode 2

 

Διαφορά νίκης προκριματικού: Μικρές οι διαφορές

Στην στήλη νικητής προκριματικών, προφανώς οι Max και Lando κυριαρχούν σε τιμές 2.00 και 2.50 αντίστοιχα. No bet εκεί. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και οι τιμές δεν είναι ικανοποιητικές για να πάρουμε τον ρίσκο. Προσωπικά βλέπω Verstappen, αλλά δεν θα ποντάρω. Εκεί που θα ποντάρω είναι στους χρόνους. Τα δυο μονοθέσια είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους και αν προσθέσουμε τον παράγοντα σιρκουί, που δεν επιτρέπει και πολλά περιθώρια λάθους, εικάζω πως η διαφορά θα παραμείνει αρκετά χαμηλά. Η Red Bull φαίνεται να έλυσε τα προβλήματα που είχε στο Μπαχρείν την στιγμή που η Ferrari συνεχίζει ακάθεκτη. Στο 2.87 της Bet365 το να είναι η διαφορά κάτω από 0.1 δευτ. και αυτό θα είναι και το βασικό σημείο της ημέρας.

 

Η2Η προκριματικών: Δυάδα στο 2.61

Kevin Magnussen – Mick Schumacher

Έχουμε ξαναμιλήσει για την συγκεκριμένη δυάδα και δεν υπάρχουν πολλά νεότερα να πούμε. Ο Kevin επέστρεψε δριμύτερος εμφανίζοντας μια Haas ψηλά στις ομάδες του mid grid και σε κάθε περίπτωση το 1.87 της αναμέτρησης του με τον ομόσταυλό του Mick, είναι άδικο. Θα το επέλεγα και μόνο του ωστόσο θα το προτιμήσω σε δυάδα.

 

Alex Albon – Nicola Latifi

Έμαθαν από το λάθος του την προηγούμενη εβδομάδα που έβγαζαν τον Alex ως outsider του rivalry των Williams, αλλά και στο 1.40 είναι value. Έδειξε μόνος του πόσα επίπεδα πάνω είναι συγκριτικά με τον Nicola και περιμένω να το κάνει εκ νέου σήμερα. Σε συνδυασμό με το πιο πάνω H2H φτάνουμε στο 2.61 της Stoiximan για την δυάδα των προκριματικών.

 

Να τερματίσει στους βαθμούς: Lando - Η επιστροφή

Πολλά τα προβλήματα της McLaren στο πρώτο Grand Prix, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση συνεργασίας της με την Google. Το μονοθέσιο στον προηγούμενο αγώνα δεν φάνηκε να είναι αξιόπιστο κάτι στο οποίο φαίνεται πως δούλεψαν οι μηχανικοί της ομάδας με αποτέλεσμα η κατάσταση των πορτοκαλί μονοθέσιων να φαίνεται καλύτερη. Ο Lando έδειξε έτοιμος να επιστρέψει στους βαθμούς πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό session στα FP2, τερματίζοντας 7ος. Αμέσως μετά από Ferrari, Red Bull και Mercedes. Περιμένω μια καλή κατάταξη σήμερα και βαθμούς αύριο κάτι που θα επιλέξουμε στο υπερεκτιμημένο 2.50 της Stoiximan.

 

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Τα σημεία σε Telegram και Twitter θα συνεχίσουν να τρέχουν κανονικά και το βράδυ τα λέμε στις 23:15 στο BetRadio by Novibet για σχολιασμό και σημεία για το Saudi Arabian Grand Prix.

 

 

(τα σημεία μου)

Διαφορά νίκης προκριματικού: Κάτω από 0.1 δευτ. (2.87)/Bet365/15 units

Η2Η προκριματικών:

Kevin Magnussen – Mick Schumacher: Kevin Magnussen

Alex Albon – Nicola Latifi: Alex Albon

Δυάδα (2.62)/Stoximan/15 units

 

(early)

Να τερματίσει στους βαθμούς: Lando Νorris (2.50)/Stoiximan/15 units