08/03/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Europa League 9/3: Πόρτο-Λυών

 

 

Κατάσταση Πόρτο

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στην Πάσος Φερέιρα την Κυριακή, επικρατώντας εύκολα με 4-2 εκτός έδρας. Η νίκη αυτή έδωσε συνέχεια στην τρομερή πορεία της Πόρτο στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Κονσεϊσάο να είναι η μοναδική αήττητη της Λίγκας, ενώ φιγουράρει σταθερά στην κορυφή και στο +6 από την 2η Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Στο Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε στην φάση των 16 αποκλείοντας την Λάτσιο, κερδίζοντας με 2-1 στην Πορτογαλία ενώ στη ρεβάνς της Ιταλίας απέσπασε την ισοπαλία με 2-2. 

Απουσίες | Επιστροφές

Χωρίς φρέσκα θέματα η αποστολή της.

Bet Info

Στο GG τα 6 από τα 7 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Κατάσταση Λυών

Πραγματοποίησε μία άκρως πειστική εμφάνιση κόντρα στη Λοριάν την προηγούμενη Παρασκευή, συντρίβοντας την αντίπαλό της με 4-1 εκτός έδρας. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Μποζ έβαλε τέλος στο μικρό αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε, ενώ παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της 5άδας, με την διαφορά της από αυτή να είναι στο -3. Στα του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε στην φάση των 16 τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου της κόντρα στις Ρέιντζερς, Σπάρτα Πράγας και Μπρόντμπι με απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Απουσίες | Επιστροφές

Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Bet Info

Στο Over 2.5 τα 4 από τα 6 της στο Γιουρόπα Λιγκ.

 

Στοιχηματική εκτίμηση

Έδρα, φόρμα αλλά και συνολική εικόνα έως τώρα, δίνουν προβάδισμα στην Πόρτο, όμως η Λυών ψάχνει διέξοδο στην Ευρώπη για να σώσει μία χρονιά που δεν της πάει καλά. Σε επίπεδο πονταρίσματος κάποιου σημείου έχω ως πρώτη επιλογή τον άσο, ωστόσο θα προτιμήσω να στρέψω το ποντάρισμά μου στο combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan, αφού κοντράρονται δύο ομάδες με ευκολία στο σκοράρισμα αλλά και ανασφάλειες στα μετόπισθεν.