09/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Europa League (10/03): Ρέιντζερς - Ερυθρός Αστέρας

 

Ρέιντζερς

Μπορεί ο Τζέραρντ να αποχώρησε, ωστόσο οι Σκωτσέζοι συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 1-0 την Αμπερντίν με γκολ του Ρουφ προς το τέλος του αγώνα και παρέμεινε στην δεύτερη θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Σέλτικ. Την έκπληξη την έκανε στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς απέκλεισε την Ντόρτμουντ χωρίς να χάσει σε καμία αναμέτρηση. Κέρδισε στην Γερμανία με 2-4 και στον επαναληπτικό έμεινε στο 2-2 γράφοντας έτσι ιστορία. Παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα πρόκρισης σήμερα για την επόμενη φάση.

 

Απουσίες

Αρκετοί είναι οι αμφίβολοι σήμερα, με τον αμυντικό Χελάντερ (4/1), τους μέσους Ντέιβις (12/0) και Ράμσεϊ (2/0) και τον επιθετικό Ντιαλό (4/1) να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή την συμμετοχή τους.

 

Πιθανή ενδεκάδα

(4-3-3): McGregor - Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic - Lundstram, Kamara, Aribo - Arfield, Morelos, Kent

 

Στατιστικά

Έρχεται από 4/6 G/G και 2 σερί 0-1 Γκολ.

 

Ερυθρός Αστέρας

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε εύκολα με 5-0 της Νόβι Παζάρ, σε ένα ματς όπου είχε κριθεί ήδη από το πρώτο ημίχρονο (4-0). Παραμένει και αυτή στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Σερβίας, βρισκόμενη μόλις στο -2 από την μισητή Παρτιζάν. Στην Ευρώπη έχει να αγωνιστεί από τον Δεκέμβρη, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο κόντρα σε Μπράγκα, Μίντιλαντ και Λουντογκόρετς και πέρασε απευθείας στην φάση των 16. Εκτός έδρας μέχρι στιγμής στην φετινή πορεία της δεν έχει ήττα, αλλά στον όμιλο εμφάνισε μία νίκη και 2 ισοπαλίες, μένοντας σε χαμηλά σκορ. Γεγονός πως θα παίξει απόψε για δύο αποτελέσματα για να πάρει προβάδισμα ενόψει του παιχνιδιού στην Σερβία.

 

Απουσίες

Αμφίβολος είναι μόνο ο μέσος Νίκολιτς (6/0).

 

Πιθανή ενδεκάδα

(4-2-3-1): Borjan - Piccini, Erakovic, Dragovic, Rodic - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanic, Katai - Omoijuanfo

 

Στατιστικά

Προέρχεται από 4/6 Over 2,5 και 6/7 No Goal.

 

Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα απόψε, παρά το γεγονός πως αμφότερες θέλουν και τον τίτλο του πρωταθλητή στην χώρα τους. Η μέχρι τώρα πορεία τους στην Ευρώπη σε γενικές γραμμές, έχει δείξει πως είναι προσεχτικές, οπότε το Under 2,5 στο 1,86 της Novibet θεωρώ πως είναι μία καλή επιλογή.