10/03/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Europa Conference League (10/03): Μαρσέιγ-Βασιλεία

Κατάσταση Μαρσέιγ

Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στη Μονακό, και γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα με 1-0. Η ήττα αυτή αύξησε στα 3 ματς το αρνητικό σερί για την ομάδα του Σαμπαόλι, η οποία υποχώρησε στην 3η θέση, στο -2 από την 2η Νις και στο +1 από την 4η Ρεν. Στην φάση των 16 του Κόνφερενς βρίσκεται καθώς στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα την Καραμπάκ, επικρατώντας με 3-1 στη Γαλλία και 3-0 στη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν. 

Απουσίες | Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Γκεγέ (Μ).

Bet Info

Η εστία της έχει παραβιαστεί στις 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Κατάσταση Βασιλείας

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στη Λουγκάνο την Κυριακή, όπου επικράτησε εύκολα με 2-0 εκτός έδρας. Το τρίποντο αυτό έβαλε τέλος στο μικρό αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Αμπασκάλ, η οποία ισοβαθμεί στην 2η θέση μαζί με την Γιούνγκ Μπόις, ενώ βρίσκεται στο +5 από την 4η θέση. Στην φάση των 16 του Κόνφερενς προκρίθηκε καθώς τερμάτησε στην κορυφή του ομίλου της κόντρα στις Καραμπάγκ, Ομόνοια και Καϊράτ Αλμάτι με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Απουσίες | Επιστροφές

Εκτός ο Στόκερ (Μ).

Bet Info

Στο Over 2.5 τα 6 από τα 7 τελευταία της επίσημα.

 

Στοιχηματική εκτίμηση

Ομάδες εντελώς ανάξιες εμπιστοσύνης και οι δύο, με την Μαρσέιγ να έχει προβάδισμα κυρίως λόγω της ποιότητας αλλά και της δυναμικής του Βελοντρόμ. Θα αποφύγω πάντως την επιλογή κάποιου σημείου, και με βάση τις μεγάλες ανασφάλειες που βγάζουν αμφότερες στα μετόπισθεν, θα στραφώ στο combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.20 στη Bet365.