18/08/2022 Previews Γράφει ο Vas Bam

Eurobasket 2022 Προγνωστικά – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση

Eurobasket 2022 προγνωστικά. Από την 1η ημέρα του Σεπτεμβρίου έως την 18η, θα λάβει χώρα το Ευρωμπάσκετ 2022 για να μάθουμε τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης. Στο bet-planet ετοιμάσαμε έναν αναλυτικό οδηγό για το eurobasket 2022 στοίχημα, θα έχετε μαζεμένα όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διοργάνωση, ενώ θα βρείτε και ευρωμπάσκετ προγνωστικά για τις μακροχρόνιες αγορές.

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022
Το ευρωμπάσκετ 2022 είναι η 41η «έκδοση» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα λάβει χώρα σε 4 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς τους ομίλους του eurobasket 2022 θα φιλοξενήσουν το Μιλάνο, η Κολωνία, η Πράγα και η Τιφλίδα, ενώ η τελική φάση των νοκ άουτ θα διεξαχθεί στο Βερολίνο. Παρακάτω θα δείτε του 4 ομίλους του ευρωμπάσκετ 2022, από τους οποίους θα περάσουν 4 ομάδες στη νοκ άουτ φάση των 16.

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ισπανία
Μαυροβούνιο
Τουρκία
Γεωργία
Βέλγιο
Βουλγαρία

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Γαλλία
Λιθουανία
Σλοβενία
Γερμανία
Ουγγαρία
Βοσνία

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ελλάδα
Ιταλία
Κροατία
Ουκρανία
Μ. Βρετανία

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σερβία
Τσεχία
Πολωνία
Φινλανδία
Ισραήλ
Ολλανδία

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
Ευρωμπάσκετ στοίχημα. Πάμε να δούμε κάποιες πρώτες επιλογές από τις βασικές αγορές για το eurobasket 2022. Η πρώτη αγορά είναι ο νικητής. Η Σερβία ήταν σταθερά το πρώτο φαβορί, πλέον όμως σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες συναντάμε πρώτο φαβορί την Ελλάδα, η οποία με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει τις βλέψεις να φτάσει πολύ ψηλά. Ακολουθούν η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και η Γαλλία.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει αποδόσεις και για το αν κάποια ομάδα θα κατακτήσει μετάλλιο ή όχι και από εδώ θα έρθει η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος eurobasket 2022. Πιο συγκεκριμένα θα κρατήσουμε το 1.95 (Stoiximan) της Εθνικής μας ομάδας. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν και φυσικά δεν είναι μικρή υπόθεση να έχεις στο ρόστερ του τον MVP του NBA. Από εκεί και πέρα, όμως, έχουμε σε πολύ καλή ηλικία τους Καλάθη, Σλούκα, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, ενώ εξαιρετικά ποιοτική προσθήκη ήταν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου σχεδόν μας εγγυούνται ένα καλό αποτέλεσμα, επομένως θα στηρίξουμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πρόταση: Ελλάδα να πάρει μετάλλιο (1.95 – Stoiximan)

Η Novibet σε συνεργασία με το Bet-Planet δημιούργησαν μια ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Η επόμενή μας επιλογή έρχεται από τις αγορές των ομίλων. Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τον πρώτο όμιλο. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες χρίζουν ως φαβορί τους Ισπανούς, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκονται σε επίπεδο των περασμένων ετών. Ο Σέρζιο Σκαριόλο ποντάρει στους αδερφούς Χερνάνγκομεθ, αλλά από εκεί και πέρα οι λύσεις είναι περιορισμένες. Δεν λέμε πως η Ισπανία δεν μπορεί να προχωρήσει, ωστόσο η value απόδοση είναι της Τουρκίας, η οποία με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο και τον Σέιν Λάρκιν στο πλευρό των Οσμάν και Κορκμάζ, μπορεί να πάρει την 1η θέση στον συγκεκριμένο όμιλο.

Πρόταση: Τουρκία να νικήσει τον 1ο όμιλο (2.35 – Stoiximan)

Πάμε και στα ειδικά παικτών. Περιμένοντας την Ελλάδα να φτάσει ψηλά, θεωρούμε εξαιρετικό για ποντάρισμα το 1.80 που πληρώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να βρίσκεται στην κορυφαία 5άδα της διοργάνωσης. Είναι σταρ ο Γιάννης, θα γεμίζει φουλ τη στατιστική του και αν η Εθνική μας φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, τότε θα είναι απίθανο να τον αφήσουν οι διοργανωτές έξω από την καλύτερη πεντάδα του eurobasket 2022.

Πρόταση: Γ. Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην κορυφαία 5άδα της διοργάνωσης (1.80 - Stoiximan)

Αυτά για αρχή. Θα είμαστε σε επαφή και με blogs στη διάρκεια του ευρωμπάσκετ 2022, ενώ αν βγάλουμε κάποιο νέο μακροχρόνιο bet θα γίνει update στο συγκεκριμένο κείμενο.

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q