08/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Επιθετικό στυλ και Ιάγκο Άσπας

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στην La Liga όπου και  υπάρχουν τρεις ευκαιρίες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας σημεία αναλυτικά.

Ξεκίνημα από το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα στις 17:15. Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα που παρουσίαζαν τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δείχνουν να έχουν πλέον πολλά αμυντικά κενά τα οποία δεν μπορούν να καλύψουν ενώ και στην επίθεση παρουσιάζουν αλλοπρόσαλλη εικόνα. Από την άλλη πλευρά, η Θέλτα όσο περνάει ο καιρός βρίσκει τα «πατήματα» της. Αποτελεί ένα ποιοτικότατο σύνολο με αρκετή εμπειρία. Μοναδικός στόχος των δύο ομάδων στο σημερινό ματς είναι το τρίποντο και για αυτό τον λόγο πιστεύω πως θα δούμε γενικότερα γκολ και από τις δύο ομάδες. Η επιστροφή του Ογιαρθάμπαλ για την Σοσιεδάδ προσδίδει ποιότητα με τον Ισπανό να παίρνει πρωτοβουλίες στο 4-3-3 του κόουτς Αλγουαθίλ. Όσο για την Θέλτα, θα τρέξει εξίσου στην αντεπίθεση παίρνοντας ρίσκα με τους φιλοξενούμενους να έχουν σκοράρει στα 9/10 τελευταία ματς, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Έτσι, τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το Over 2.5 σε απόδοση 2.15 ενώ και από ειδικά bets θα επιλέξουμε το anytime του Ιάγκο Άσπας σε απόδοση τριπλασιασμού. Όλη η Θέλτα θα επιδιώξει να τον τροφοδοτήσει καθώς αποτελεί τον σταρ της ομάδας ενώ είναι και ο παίκτης που σκοράρει τα πέναλι για την Θέλτα.

Συνέχεια με το Γρανάδα - Μπαρτσελόνα στις 19:30. Παραμένει για εφτά συνεχόμενα ματς αήττητη στο πρωτάθλημα η Γρανάδα με τελευταία ήττα αυτήν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης τον Νοέμβρη. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη έχει για ακόμα μία αγωνιστική να διαχειριστεί πολλά προβλήματα απουσιών όμως το στυλ του Τσάβι δεν θα αλλάξει. Οι «μπλαουγκράνα» θα επιδιώξουν να ανεβάσουν τις γραμμές ψηλές παίζοντας το σύνηθες passing game, έχοντας την κατοχή αλλά και την κυριαρχία στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να τρέξουν στην αντεπίθεση με τον Σουάρεζ να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του απέναντι στους αργούς Λενγκλέ-Πικέ. Επίσης, η Γρανάδα αποκτά δυναμική όταν αγωνίζεται εντός έδρας έχοντας σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς μέχρι στιγμής στη σεζόν. Υπάρχει αξία στο GG σε απόδοση 1.80, θα επιλεχθεί.

Οι επιλογές μου:

17:15 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα: Over 2.5 (2.15) / Stoiximan - 10 units
17:15 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα: Anytime Scorer Iago Aspas (3.00) / Stoiximan - 5 units
19:30 Γρανάδα - Μπαρτσελόνα: GG (1.80) / Stoiximan - 15 units

Αυτά για σήμερα (08/01) με δύο επιλογές και ένα special bet. Επίσης, θα επικεντρωθούμε αρκετά στο live betting καθώς υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις που θα μας «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον. Τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram Channel (free). Καλή τύχη σε όλους.