21/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Επιστρέφει στα τρίποντα η Αταλάντα

Καλημέρα σε όλους. Λίγες οι επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα, στο προσκήνιο βρίσκονται δύο ματς. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα με το Τζένοα - Αταλάντα στις 21:45. Από το κακό στο χειρότερο η Τζένοα η οποία μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις μήνες! Από την άλλη πλευρά, απαράδεκτη η εικόνα της Αταλάντα, έχασε με το ταπεινωτικό 4-1, εντός έδρας, από την Ρόμα. Η ομάδα του Γκασπαρίνι σίγουρα θα ψάξει την αντίδραση απέναντι σε έναν από τα πιο αδύναμα σύνολα του πρωταθλήματος. Run n Gun ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να βρουν ένα γρήγορο γκολ για να τους «λυθούν τα πόδια» ενώ στη συνέχεια θα επιδιώξουν να πετύχουν πολλά γκολ για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους. Σαπάτα και Μουριέλ στην επίθεση για τους «μπεργκαμάσκι» σε ένα φουλ επιθετικό 3-4-1-2 όπου δίνονται και πολλές βοήθειες από τα φουλ μπακ (Πετζέλα, Ζαπακόστα). Ιδανικό ματς για να επιτευχθούν πολλά τέρματα, τρομερά ασταθής στο αμυντικό κομμάτι η Τζένοα. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό & over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια με το ντέρμπι της εμβόλιμης αγωνιστικής, το Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα στις 22:30. Παίζει όσο πρέπει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα η Σεβίλλη. Αυτό το παιχνίδι πολλές φορές οδηγεί στο να δέχεται γκολ καθώς κλείνεται ολοκληρωτικά στην άμυνα ψάχνοντας τέρμα μέσω κάποιας αντεπίθεσης. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη δείχνει αρκετά επιπόλαια. Φιλοσοφία ομάδας «όσα φάμε και όσα βάλουμε» με τον Τσάβι να έχει κάθε αγωνιστική πολλά παράπονα από τους παίκτες, τονίζοντας ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα σε ποια ομάδα παίζουν. Στο σημερινό ματς, η Σεβίλλη έχει αρκετές απουσίες στην άμυνα (Μοντιέλ, Νάβας, Ακούνια) κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν και αρκετά κενά για να απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι. Εκτός επίσης για τις δύο ομάδες και οι Οκάμπος, Σούσο, Πέδρι, Φατί, Ντεστ, Ντεπάι. Σίγουρα θα αλλάξουν οι ισορροπίες και αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν έχουν καλή «χημεία» οι δύο ενδεκάδες έλεω πολλών απουσιών, όπως προανέφερα θα υπάρχουν πάμπολλά κενά. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Οι επιλογές μου:

21:45 Τζένοα - Αταλάντα: 2 & Over 2.5 (1.88) / Stoiximan - 12 units
22:30 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: Over 2.5 (2.02) / Stoiximan - 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-