16/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Έντινσον Καβάνι: Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Ουρουγουανού;

Ο Έντινσον Καβάνι έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της επιτυχημένης καριέρας του. H Novibet με πλούσιο περιεχόμενο, έβγαλε αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Ουρουγουανού.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Πρώτο φαβορί για την υπογραφή του Έντινσον Καβάνι θεωρείται από την Novibet η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αποχώρηση του Σουάρεζ αφήνει ένα κενό στην θέση του φορ για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε που θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό επιθετικό. Αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται σε απόδοση 5.50 στη Novibet.

Μόνο στη Novibet θα βρεις ενισχυμένο παρολί με bonus έως και 100%*

Δεύτερο σε σειρά φαβορί για την μεταγραφή του Καβάνι είναι η Σεβίλλη. Η ομάδα από την Ανδαλουσία χρειάζεται εμπειρία στην επίθεση και ο 35χρονος επιθετικός μοιάζει την δεδομένη στιγμή η ιδανική λύση. Σε απόδοση 6.00 να δούμε τον Ουρουγουανό να φοράει τα χρώματα της Σεβίλλη.

Απόλαυσε 0% γκανιότα σε κορυφαία ματς μόνο στη Novibet!*

Τρίτη σε σειρά έρχεται η Νάπολι. Ο Καβάνι αγαπήθηκε όσο λίγοι επιθετικοί στην Ιταλική πόλη και σίγουρα είναι ευπρόσδεκτος στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα που μεγαλούργησε ο Μαραντόνα. H Νovibet «πληρώνει» αυτό το ενδεχόμενο σε απόδοση 6.50.

Δες ΕΔΩ όλες τις αποδόσεις

Μία άλλη πρώην ομάδα βρίσκεται στα φαβορί για την υπογραφή του Ουρουγουανού φορ και αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «παριζιάνοι» φαίνεται να έχουν μεγάλο πρόβλημα στην θέση του κεντρικού επιθετικού καθώς ο Ικάρντι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Η επιστροφή του Καβάνι στην Γαλλική ομάδα βρίσκεται σε απόδοση 7.00.

Το παιχνίδι σου καλύτερο τώρα στη Novibet!*

Ανάμεσα στους «μνηστήρες» βρίσκεται και το όνομα του Παναθηναϊκού! Μιλάμε για ένα τρελό σενάριο το οποίο δύσκολα θα επαληθευτεί. Αν ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Ουρουγουανού, οι παίκτες της Novibet που επέλεξαν το σημείο θα δώσουν τα χρήματα τους να πολλαπλασιάζονται χ41!

Ατλέτικο Μαδρίτης 5.50
Σεβίλλη 6.00
Νάπολι 6.50
Παρί Σεν Ζερμέν 7.00
Γιουβέντους 7.50
Φιορεντίνα 8.50
Μπόκα Τζούνιορς 9.00
Ρίβερ Πλέιτ 9.00
Τολούκα 11.00
Μοντερέι 17.00
Κλαμπ Αμέρικα 31.00
Παναθηναϊκός 41.00
Ντανούμπιο 51.00