20/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Εμπιστοσύνη στις επιθέσεις

Καλημέρα σε όλους. Καλά τα πήγαμε στο live την χθεσινή ημέρα, κάκιστα στο pre-game καθώς δεν επαληθεύτηκε κανένα σημείο. Πάμε για μία καινούργια αρχή, δύο σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με Super League 1 και τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος - Ολυμπιακός στις 17:15. Συνεχίζει να παίζε φουλ επιθετικά στις αναμετρήσεις του ο Βόλος και αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στο αμυντικό κομμάτι. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα του ΟΦΗ ενώ από τα τέλη Σεπτεμβρίου μόνο σε τρία ματς δεν έχει δεχθεί γκολ. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν έπιασε καλή απόδοση στο Μπέργκαμο χάνοντας με 2-1 από την Αταλάντα. Συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για πρόκριση ο Μάρτινς, το πρωτάθλημα την δεδομένη χρονική στιγμή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα περιθώρια γκέλας. Στο σημερινό ματς περιμένω από τους γηπεδούχους να βγάλουν ενέργεια και να τρέξουν το γήπεδο. Ο Φαν Βέερτ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης ενώ σημαντικές βοήθειες θα δώσουν οι Ρεγκατίν και Παόλο Φερνάντες. Όσο για τον Ολυμπιακό, δεν εμπνέει ούτε αυτός εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, θα βασιστεί για ακόμα μία φορά στην επίθεση. Μασούρας και Βαλμπουενά θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν παιχνίδι ενώ ο «κίλερ» Ελ Αραμπί αναμένεται να πάρει θέση βασικού. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει το GG σε απόδοση 1.91.

Συνέχεια την ίδια ώρα με το Βαλένθια - Μπαρτσελόνα. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς μετράει η Βαλένθια με τον κόουτς Μπορντάλας να μην έχει καταφέρει ακόμα να διορθώσει τα κενά στην άμυνα που ταλαιπωρούν όλη την χρονιά την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, εντός έδρας, απέναντι στην Νάπολι χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι για δεύτερο σερί παιχνίδι τόσο άστοχοι. Ο Φεράν Τόρες αποτελεί τον παίκτη σταρ στους «μπλαουγκράνα» που θα πάρει και πάλι πολλές πρωτοβουλίες απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Τσάβι θα παρατάξει την ομάδα του με το σύνηθες 4-3-3 με μοναδικό στόχο να κυριαρχήσει με το γνωστό passing game. Η Βαλένθια θα επιδιώξει να τρέξει στην αντεπίθεση, Γκέντες και Ντούρο είναι ταχύτατοι παίκτες που έχουν ως στόχο να βάλουν δύσκολα στην ασταθή άμυνα της Μπάρτσα. Επιλογή λοιπόν τα γκολ και το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Οι επιλογές μου:

17:15 ΝΠΣ Βόλος - Ολυμπιακός: GG (1.91) / Stoiximan - 10 units
17:15 Βαλένθια - Μπαρτσελόνα: Over 2.5 (1.78) / Stoiximan - 12 units