10/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Εμπειρία και ποιότητα συνθέτουν το σκηνικό

Καλημέρα σε όλους. 1/2 μετρήσαμε χθες, βγήκε ελάχιστο κέρδος με τον άσο της Ρεάλ. Βέβαια, οι telegramικοί έκαναν πάρτι καθώς το ματς κόμπο σε απόδοση δεκαπλασιασμού (!) επαληθεύτηκε στον αγώνα της «βασίλισσας». Σήμερα θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στα απόλυτα, δύο επιλογές ξεχώρισα από την αγωνιστική δράση σε Europa και Conference League.

Ξεκίνημα με Conference και τον αγώνα της Φιτέσε κόντρα στην Ρόμα (19:45). Φάση των «16» λοιπόν στην διοργάνωση και να θυμήσουμε πως σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχει ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Στα του σημερινού ματς θεωρώ την Ρόμα το απόλυτο φαβορί και όχι άδικα. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν κυρίως «αθόρυβη» δουλειά έχοντας μόλις μία ήττα στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η ηρεμία επέστρεψε στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων ενώ μην ξεχνάμε πως οι Ιταλοί φέτος θέλουν διακαώς να πανηγυρίσουν έναν τίτλο. Τεράστια η εμπειρία του Μουρίνιο από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει την εμπειρία για να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς έναν υποδέεστερο αντίπαλο. Η Φιτέσε πιστεύω πως δεν είναι για παραπάνω. Παρουσιάζει αμυντικά κενά το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα ενώ σαφώς και υπάρχει μεγάλη ποιοτική διαφορά. Αναμένω από τους φιλοξενούμενους να κυριαρχήσουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Έιμπραχαμ και Ζανιόλο συνθέτουν ένα ποιοτικότατο δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης καθώς εναλλάσουν συνεχώς θέσεις πιέζοντας ψηλά και δημιουργώντας χώρους, ενώ Μικιταριάν-Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι σε ετοιμότητα για να ελέγξουν την μεσαία γραμμή και να δοκιμάσουν μακρινά σουτ. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 1.95.

Συνέχεια με το Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ την ίδια ώρα. Τεράστια η εμπειρία που έχει η Σεβίλλη στην διοργάνωση καθώς είναι η πολυνίκης του θεσμού. Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Χαμ παρουσιάζει «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της τον τελευταίο καιρό έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα του Λοπετέγκι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα πάρει σκορ πρόκρισης στο ζευγάρι. Οι γηπεδούχοι έχουν να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες ωστόσο υπάρχουν οι λύσεις από τον πάγκο για να καλυφθούν αυτά τα κενά. 4-3-3 από τους Ισπανούς, run n gun παιχνίδι με τους Νάβας και Ακούνια να προσπαθούν συνεχώς να δημιουργούν υπεραριθμία με τα ανεβάσματα τους στην αντίπαλη περιοχή, τον Εν Νεσίρι να αποτελεί έναν «κίλερ» στο «κουτί» και τους Οκαμπός- Κορόνα να προσπαθούν διαρκώς να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις είτε συγκλίνοντας και σουτάροντας είτε βγάζοντας σέντρες για τον προωθημένο Μαροκινό. Τι δίδυμο Ζούμα-Ντόσον δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν από πλευράς φιλοξενούμενων ενώ ο Αντόνιο δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας σκοράρει μόνο δύο γκολ μέσα στο 2022. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 2.24.

Οι επιλογές μου:

19:45 Φιτέσε - Ρόμα: 2 (1.95) / Stoiximan - 10 units
19:45 Σεβίλλη - Γουέστ Χαμ: 1 (2.24) / Stoiximan - 7 units

Aυτά για σήμερα. Τα λέμε για live betting (και όχι μόνο) σε Telegram & Twitter. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους μας.