08/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ελαφρύ προβάδισμα οι Ολλανδοί (09/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Φανταστικά έκλεισε το ΠΣΚ που μας πέρασε, καθώς συνολικά στα μπλογκ υπήρχαν 5/6 επιτυχημένα σημεία, ενώ είχαμε και 3/3 αναλύσεις στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, με αποτέλεσμα το κοντέρ να γράψει 8/9 σημεία! Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει κάβα για να φανούν ουσιαστικά τα κέρδη, αλλά σύντομα θα προστεθεί και αυτό στο σάιτ το επόμενο διάστημα.

Αφήνουμε τα προηγούμενα και πάμε στα φρέσκα. Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε σήμερα με τους επαναληπτικούς της προηγούμενης βδομάδας. όλα τα ματς γίνονται απόψε, καθώς αύριο υπάρχει ο τελικός του Σούπερ Καπ και ουσιαστικά οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν παύση. Αυτό δίνει περισσότερες λύσεις στο σημερινό κουπόνι, οπότε πάμε να δούμε τις 3 επιλογές που ξεχώρισα.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Μίντιλαντ - Μπενφίκα. Το ζευγάρι μοιάζει ουσιαστικά τελειωμένο, καθώς η Μπενφίκα στο πρώτο ματς επικράτησε με 4-1 χάρη στο πάρτι του Ράμος (χατ τρικ) και βρίσκεται με τα δύο πόδια στα πλέι οφς. Το σκορ του πρώτου αγώνα θα μπορούσε να ξεφύγει σε επικίνδυνα επίπεδα, καθώς η Μπενφίκα έχασε ένα σωρό ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Η Μίντιλαντ δεν είναι ομάδα που κλείνεται, θα παίξει ανοιχτά και ότι βγει. Άλλωστε οι δανοί μετρούν 7/7 G/G και 4/5 Over 3,5 προσφάτως! Με γκάζι θα μπουν ξανά οι «αετοί», οπότε το Over 2,5 στο 1,72 της Novibet είναι πολύ πιθανό.

Δεύτερο σημείο από το Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λουντογκόρετς. Πλασματικό το σκορ του πρώτου αγώνα, μ ε την Ντιναμό να επικρατεί με 1-2. Οι Κροάτες πέτυχε το 0-2 στις 2 πρώτες φάσεις τους στο ματς, την ώρα που η Λουντογκόρετς έχανε σε όλο το ματς σωρεία ευκαιριών. Διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι, με τους Βούλγαρους να είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για να κυνηγήσουν τη νίκη και τους Κροάτες να αναμένουν για να χτυπήσουν στην κόντρα. Με τα όσα έδειξαν και οι δύο στο ματς, ήρθε η επιβεβαίωση πως πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά, δημιουργούν και σκοράρουν. Το ίδιο σενάριο βλέπω να έχουμε και σήμερα και το G/G στο 1,92 στη Novibet μάλλον θα υποχωρήσει αρκετά.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από την Ολλανδία και το Αϊντχόφεν - Μονακό. Το 1-1 της Γαλλίας στο πρώτο ματς αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Η Μονακό μπορεί να ήταν καλύτερη και να έχασε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η PSV έπαιξε με την εμπειρία της και πήρε αυτό που ήθελε. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, όμως οι Ολλανδοί έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, κάτι που περιμένω εν τέλει αν τους βοηθήσει σημαντικά. Από εκεί και πέρα περιμένω γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν εξαιρετικές μεσοεπιθετικές γραμμές και να έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή η επιλογή του 1Χ & Over 1,5 στο 1,75 του Stoiximan πηγαίνοντας προς τα αριστερά.

Αυτές ήταν για σήμερα οι επιλογές. Νομίζω πως έγινε μία καλή διαλογή παιχνιδιών, καθώς είχα βάλει κι άλλα παιχνίδια στο μάτι αλλά τελικά τα άφησα. Μεγάλη προσοχή πάντως στα πολύ εμπορικά ματς γιατί συνήθως εκεί κρύβονται οι παγίδες. Δεν ασχολούμαι με το Λιγκ Καπ Αγγλίας απόψε, αυτό ίσως γίνει αύριο. Στο αυριανό μπλογκ πάντως θα υπάρχουν επιλογές και ειδικά στοιχήματα από τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ, οπότε... τα λέμε!

 

Οι προτάσεις μου:

 

20:45  Μίντιλαντ - Μπενφίκα:  Over 2,5  (1,72)  - Novibet - 15 Stake

21:00  Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λουντογκόρετς:  G/G  (1,92)  - Novibet - 12 Stake

21:30  Αϊντχόφεν - Μονακό:  1X & Over 1,5  (1,75)  - Stoximan  - 15 Stake