15/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Εξακολουθεί να προβληματίζει

Καλημέρες καλημέρες. Δεν μας έκαναν χθες το χατήρι στο Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας καθώς το 2/2 της στήλης χάθηκε μόλις για ένα γκολ. Ωστόσο εμείς συνεχίζουμε με την ίδια «δίψα». Γεμάτο από παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα, ξεχώρισα τρία δυνατά σημεία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκίνημα από το ΠΑΟΚ - ΟΦΗ στις 19:30. Έπαιξε όσο έπρεπε στο τελευταίο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ καταφέρνοντας να πάρει τρίποντο με 2-0, απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Λουτσέσκου συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει φέτος στο πρωτάθλημα, δέχθηκε φάσεις στον αγώνα που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Όσο για τον ΟΦΗ, βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό τέμπο μετά και τη τελευταία νίκη με το εμφατικό 3-0, στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης. Στο σημερινό ματς θεωρώ πως οι δύο ομάδες θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν την κατοχή στο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού,με τους Ζίφκοβιτς και Ακπόμ να παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες. Από την άλλη πλευρά, ο Νιόπλιας θα «κοιτάξει στα μάτια» τον αντίπαλο. Δεν πρόκεται να αλλάξει φιλοσοφία, θα παίξει στην αντεπίθεση με τους Λάμπρου και Νέιρα να ξέρουν πως να «τρυπώνουν» σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.93.

Συνέχεια και πάλι με Ελλάδα και το Απόλλων Σμύρνης - Άρης. Στο «στρατόπεδο» του Απόλλων τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι γηπεδούχοι πρέπει να «κυνηγάνε» όλα τα ματς από εδώ και πέρα, αν θέλουν να συνεχίζουν να ευελπιστούν στη σωτηρία. Μόνο το τρίποντο θέλει και ο Άρης που έχει μείνει πίσω σε ότι αφορά την «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει ποιοτικούς παίκτες η ομάδα του Γκρότε. Ο Γιαννιώτας είναι ικανότατους με την μπάλα στα πόδια ενώ ο Ιωαννίδης αποτελεί ένα πραγματικό «θωρηκτό» μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Έχει αμυντικά κενά ο Άρης που είναι επίσης αναγκασμένος να παίξει επιθετικά. Ο Μπερτόλιο θα έχει ρόλο οργανωτή ενώ ο Μαντσίνι θα παίξει σε θέση φορ με στόχο μέσω της ταχύτητας να βγει μόνος μπροστά από τον τερματοφύλακα. Τα δεδομένα οδηγούν στο Over 2.5 σε απόδοση 2.50.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με το Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τζέραρντ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ με την Άστον Βίλα να διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ. Όσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα προβλήματα στα αποδυτήρια δεν έχουν τελειωμό με τον Ράγκινγκ να μην μοιάζει ο ιδανικός για τον πάγκο της ομάδας. Δεν πρόκειται να φοβηθούν αυτή την Γιουνάιτεντ οι «χωριάτες» που θα έχουν και την στήριξη του κόσμου. Αδύναμοι να ελέγξουν τόσο το κέντρο όσο και την άμυνα οι φιλοξενούμενοι, Ίνγκς-Γουότκινς-Μπουεντία αποτελούν μία «φονική» τριάδα, ικανή να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους Μαγκουάιρ και Βαράν. Pick θα αποτελέσει το DNB 1 σε απόδοση 2.05.

Οι επιλογές μου:

19:30 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: GG (1.93) / Stoiximan - 10 units
19:30 Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Over 2.5 (2.50) / Stoiximan - 7 units
19:30 Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: DNB 1 (2.05) / 10 units