06/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις η Γιουβέντους

Καλημέρα σε όλους. Επιτέλους επιστροφή στις θετικές ημέρες για τις pre-game επιλογές μας καθώς χθες κάναμε το 2/2. Στόχος σήμερα και πάλι να επιαληθευτούν οι επιλογές μας. Ίδια συνταγή, δύο επιλογές ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Ξεκίνημα από το πρώτο ντέρμπι της ημέρας, το Μίλαν - Ρόμα στις 19:30. Σε αυτό το ματς τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η Μίλαν, παρότι δεν έχει πείσει ολοκληρωτικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να βρίσκεται στη 2η θέση και μόλις στ -4 από την κορυφή. Αρκετά σκαμπανεβάσματα και για την Ρόμα που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, όπως το τελευταίο ματς απέναντι στην Σαμπντόρια (1-1). Αμφότερες δείχνουν να έχουν αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι τα οποία δεν έχουν καταφέρει να λύσουν. Έχουν δεχθεί και οι δύο γκολ στα 4/5 τελευταία τους παιχνίδια. Παράλληλα όμως υπάρχουν πολλές επιθετικές λύσεις και στα δύο ρόστερ όπου μπορούν να μας χαρίσουν τέρματα στο σημερινό ματς. Τρέχουν στον ανοιχτό χώρο παίρνοντας βοήθειες από τα άκρα ενώ ξεχωρίζουν ο Ιμπραΐμοβιτς από πλευράς γηπεδούχων και ο Έιμπραχαμ από πλευράς φιλοξενούμενων. Πιστεύω ότι θα είναι ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με τους δύο προπονητές να στοχεύουν μόνο στο τρίποντο. Τον πρώτο λόγο έχει το GG & Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Συνέχεια στις 21:45 με το Γιουβέντους - Νάπολι. Αρχίζει να θυμίζει την Γιουβέντους του παρελθόντος η ομάδα του Αλέγκρι που μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, δεν μου αρέσει καθόλου το τελευταίο διάστημα η Νάπολι που δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις. Στο τελευταίο ματς της έχασε χωρίς να δεχθεί τελική από την Σπέτσια ενώ πλέον έχει «κατρακυλήσει» στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Σπαλέτι μάλιστα έχει να διαχειριστεί και πολλές απουσίες καθώς Ανγκισά, Κουλιμπαλί, Λοθάνο, Μαλκουίτ, Μερέτ, Οσιμέν, Ουνάς και Ρούι είναι εκτός αφήνοντας πολλά κενά στην αρχική ενδεκάδα. Η επιστροφή του Ντιμπάλα στο πλευρό του Κιέσα θα δώσει «άλλο» άερα στη Γιούβε που θα επιδιώξει να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό. Θα χρησιμοποιήσει 4-3-3 ο τεχνικός των γηπεδούχων με τον Μοράτα να έχει επίσης μερίδιο στην δημιουργία φάσεων. Επιλογή από τον αγώνα λοιπόν ο άσος σε απόδοση 1.80.

Οι επιλογές μου:

19:30 Μίλαν - Ρόμα: GG & Over 2.5 (1.90) / Stoiximan - 10 units
21:45 Γιουβέντους - Νάπολι: 1 (1.80) / Stoiximan - 12 units