02/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις

Καλημέρα σε όλους. Έχει επιλογές για ποντάρισμα το σημερινό πρόγραμμα με αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ισπανία. Προέκυψαν δύο σημεία τα οποία και θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Ξεκίνημα με το Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο στις 17:15. Σε καμία περίπτωση η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν με πείθει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω τη φετινή χρονιά. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα δίχως να εμφανίζει την ίδια ανταγωνιστική εικόνα με την περσινή χρονιά όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πάμπολλα αμυντικά κενά μίας ομάδας που πάντα το ατού της ήταν η σκληρή άμυνα. Από την άλλη πλευρά, η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι η «σταχτοπούτα» του φετινού πρωταθλήματος. Έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα από τα πιο μικρά μπάτζετ της κατηγορίας. Παρότι μετράει απουσίες λόγω Covid-19 εν τούτοις μπορεί και πάλι να παρατάξει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Ο Ιραόλα θα παίξει και πάλι με 4-2-3-1 απειλώντας από τα άκρα όπου το ρόστερ διαθέτει αρκετή ταχύτητα. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ψάξουν την αντίδραση μέσω αντεπιθέσεων, αρκετά value το GG σε απόδοση 2.25, το επέλεξα.

Συνέχεια με το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ στις 19:30. Κάκιστη η ομάδα του Τούχελ το τελευταίο διάστημα. Τόσο οι τραυματισμοί όσο και ο ιός έχει αφήσει τους «μπλε» χωρίς ολόκληρη ομάδα για σχεδόν ένα μήνα. Όσο για την Λίβερπουλ, παρότι πίεσε και δημιούργησε φάσεις απέναντι στην Λέστερ, εν τέλει έφυγε ηττημένη με μεγάλη πικρία (1-0). Στη Τσέλσι τα πράγματα στα αποδυτήρια δεν είναι καλά μεταξύ Τούχελ και Λουκάκου με τις δηλώσεις του Βέλγου να δημιουργούν μία τεταμένη ατμόσφαιρα στην ομάδα. Εκτός αυτού, οι «μπλε» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Τσίγλουελ, Κρίστενσεν και Τζέιμς. Ο Κλοπ θα προσπαθήσει για ακόμα ένα ματς να κυριαρχήσει και να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ζότα και Σαλάχ βρίσκονται «με κλειστά μάτια», σημαντικές είναι οι βοήθειες των Άαρνολντ και Τσιμίκα που θα ανέβουν αρκετές φορές στο γήπεδο με στόχο να δημιουργηθεί υπεραριθμία στα καρέ του αντιπάλου. Με βάση τα δεδομένα που έχω συλλέξει επιλογή από το σημερινό ματς θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.82.

Οι προτάσεις μου:

17:15 Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάο: GG (2.25) / Stoiximan - 10 units
19:30 Τσέλσι - Λίβερπουλ: 2 (2.82) / Stoiximan - 7 units