22/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Έχει ακόμα σφυγμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το Champions League. Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, ξεχώρισα δύο δυνατά σημεία.

''ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ BETPLANET ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING!''

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19:45. Οι Ισπανοί δεν παρουσιάζουν την ίδια σταθερότητα με την περσινή χρονιά. Δέχονται γκολ με μεγάλη συνέπεια ενώ και μπροστά η απουσία του Μορένο είναι σημαντική. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωση την απόλυση του Σόλσκιερ και πλέον θα πορευτεί για λίγο καιρό με υπηρεσιακό τον Κάρικ. Ο Νορβηγός πλήρωσε ουσιαστικά τις κακές εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίαζαν καμία συνοχή σε κανέναν αγώνα. Το κλίμα ωστόσο αναμένεται να είναι καλύτερο. Οι παίκτες έδωσαν όρκο νίκης για το συγκεκριμένο ματς κάτι που θα τους φέρει ουσιαστικά στους «16» της διοργάνωσης. Ο Ρονάλντο θα «σκυλιάσει» για να πετύχει γκολ ενώ σημαντική αναμένεται να είναι και η συνεισφορά των ποιοτικότατων Φερνάντες και Ράσφορντ στο γνωστό 4-2-3-1. Οι Ισπανοί αναμένεται να δώσουν την μπάλα για να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Αυτό αναμένεται να τους δημιουργήσει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι όπου θα πιεστούνε. Τον πρώτο λόγο από τον αγώνα έχει το διπλό σε απόδοση 2.62.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Συνέχεια στις 22:00 με το Τσέλσι - Γιουβέντους. Σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Τσέλσι. Οι «μπλε» παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Τούχελ. Το σύστημα του Τούχελ να παίζει με τρία αμυντικά χάφ και να παίρνουν τα μπακ όλη την πλευρά έχοντας επιθετική ελευθερία έχει βοηθήσει άρδην την Τσέλσι έτσι ώστε να σκοράρουν ακατάπαυστα. Μην ξεχνάμε πως Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Τζέιμς και Αλόνσο είναι μπακ με απίστευτη τεχνική κατάρτιση και φοβερά τρεξίματα. Η Γιουβέντους από την άλλη συνεχίζει να παίζει όσο χρειάζεται για να παίρνει τα ματς. Σαν σύνολο, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο πέρα από το αστέρι της ομάδας, τον Κιέζα. Τελευταία ευκαιρία για να «χτυπήσουν» κορυφή οι γηπεδούχοι, σίγουρα δεν θα την αφήσουν ανεκμετάλλευτη μπροστά στους οπαδούς τους. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσος & Under 4.5 σε απόδοση 1.85.

''Το παιχνίδι σου γίνεται καλύτερο στη betshop, με μια απλή εγγραφή μέσω του bet-planet, έχεις όλα τα οφέλη και τις προσφορές, όπως και το bonus''

Οι προτάσεις μου:

19:45 Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (2.62) / Stoiximan - 10 units
22:00 Τσέλσι - Γιουβέντους: 1 & Under 4.5 (1.85) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-