14/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ευκαιρία για ξέσπασμα (15/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet και χρόνια πολλά σε όλους λόγω της ημέρας της Παναγίας! Δυστυχώς χθες δεν μας έκανε την χάρη η Γουέστ Χαμ χάνοντας με 1-0. Είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που ξέρω, σε ένα ματς που είχε πολλές ευκαιρίες και έχασε και πέναλτι για την ισοφάριση σε καλό χρονικό σημείο. Τα υπόλοιπα ξεκινούσαν πιο αργά οπότε δεν έχω εικόνα. Προχωράμε στα σημερινά. Πλέον οι Δευτέρες αρχίζουν και έχουν ενδιαφέρον, καθώς έχουμε παιχνίδια από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία, γεμίζοντας έτσι με σπουδαία ματς το κουπόνι. Υπάρχουν επιλογές σήμερα και θα πάμε να τις δούμε ευθύς αμέσως...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας. Η Λίβερπουλ βρήκε μπροστά της έναν αφηνιασμένο Μίτροβιτς και έναν κακό Φαν Ντάικ στο Λονδίνο απέναντι στην Φούλαμ, μένοντας τελικά στο 2-2. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, αλλά έβγαλε και αμυντικές αδυναμίες που την άφησαν στον έναν βαθμό. Αυτός που άξιζε τα εύσημα ήταν και πάλι ο Νούνιεζ που πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, δείχνοντας πως έχει ενσωματωθεί για τα καλά στην ομάδα. Ο Κλοπ δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση πως δεν θα κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει πολύ πίσω από την κορυφή στο ξεκίνημα. Θα κατεβάσει επιθετικό σχήμα και θα πιέσει από την αρχή, θέλοντας ένα γρήγορο γκολ. Η Πάλας έχασε στο ντέρμπι από την Άρσεναλ με 0-2 και απέδειξε πως ο Βιεϊρά έχει δύσκολη δουλειά στα σημαντικά παιχνίδια. Ένα τέτοιο είναι και σήμερα και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων η προβληματική άμυνά της. Νομίζω πως η Λίβερπουλ θα πάρει τη νίκη και μάλιστα με εύκολο τρόπο, οπότε το 1 & Over 2,5 στο 1,70 του Stoiximan είναι μία δυνατή επιλογή.

Πάμε και στην Ιταλία και στο Βερόνα - Νάπολι. Η Βερόνα είναι περίπου η ίδια ομάδα με πέρσι και αναμένεται να κάνει και φέτος αρκετές ζημιές. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ηττήθηκε από την Μπάρι με 1-4 στο Κύπελλο, αφήνοντας κατά κάποιον τρόπο την διοργάνωση. Περισσότερο την ενδιαφέρει το σημερινό ματς και εδώ θα ρίξει το βάρος της. Η Νάπολι κατά κάποιον τρόπο αλλά σελίδα καθώς η ομάδα θα είναι διαφοροποιημένη. Αποχώρησαν οι Ινσίνιε και Μέρτενς που αποτελούσαν σημαίες για την ομάδα, αλλά και ο Κουλιμπαλί στην άμυνα, χωρίς να έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες ανάλογου βεληνεκούς. Ερωτηματικό η φετινή πορεία της και ίσως να μην ξεκινήσει με το δεξί απόψε στο Μπεντεγκόντι. Είμαι πρόθυμος να στηρίξω την κόντρα και η επιλογή μου θα είναι το 1Χ στο 1,75 της Novibet.

Σκέφτηκα να ασχοληθώ και με το Over στο Μπέτις - Έλτσε αλλά τελικά έκανα πίσω ελέω πρεμιέρας. Βλέπω πάντως να έχει γκολ και όποιος θέλει να ασχοληθεί μπορεί να το πράξει. Προσωπικά δεν το βάζω στο πινακάκι και μένω στις δύο επιλογές παίζοντας πιο δυνατά την Λίβερπουλ. Άλλωστε, Δευτέρα είναι και δεν χρειάζονται υπερβολές. Λοιπόν, αυτά τα λίγα για σήμερα. Θα τα ξαναπούμε αύριο με νεότερες επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλλον για πρώτη φορά και από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας μας!

 

Οι επιλογές μου:

 

19:30  Βερόνα - Νάπολι:  1Χ  (1,75)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας:  1 & Over 2,5  (1,70)  - 15 Stake