03/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δύσκολο να κρατηθεί το μηδέν

Καλημέρα σε όλους. Μέτρια πράγματα χθες καθώς κέρδος βγήκε μόνο μέσα από το live παιχνίδι μας. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε τρία σημεία από το αγωνιστικό πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Γουέστ Χαμ - Έβερτον στις 16:00. Η Γουέστ Χαμ μετά και την ήττα με 3-1 στο προηγούμενο ματς απέναντι στην Τότεναμ θα κληθεί να βγάλει αντίδραση. Διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα στην κατηγορία, θα επιδιώξει να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό έχοντας ωστόσο και στο πίσω μέρος του μυαλού της το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης. Όσο για την Έβερτον, δεν έχει βρει σταθερότητα ούτε με τον Λάμπαρντ στον πάγκο καθώς είναι ικανή συνάμα για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Δουλεύει πάνω στο 4-2-3-1 ο Άγγλος κόουτς, θα βρίσκεται εκ νέου στην κορυφή ο Ριτσάρλισον που θα επιδιώξει να «τρυπώσει» στην αντίπαλη άμυνα ενώ από τα άκρα οι Γκρέι-Ιγούομπι μπορούν να προσφέρουν αρκετά με την ταχύτητα τους. Από πλευράς γηπεδούχων, ξεχωρίζει ο Αντόνιο ενώ Φορνάλς-Μπενραχμά αποτελούν επίσης δύο ποιοτικούς παίκτες που παίζουν σε πιο ελεύθερο ρόλο. Αναμένεται να δούμε γκολ, επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 2.01.

Συνέχεια με το Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:00. Σίγουρα το μοναδικό που δεν θέλει ο Άρης είναι να την ξαναπατήσει όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΣ όταν και δέχθηκε συνολικά εφτά γκολ δίχως να σκοράρει κανένα. Ο Μπούργος είναι έξυπνος προπονητής. Είχε τον χρόνο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του ενώ μετράει και μία σημαντική επιστροφή, αυτή του Μαντσίνι. Δείχνει να λειτουργεί μέχρι στιγμής το τρικ όπου ο Ντιαγέ παίζει ως δεκάρι πίσω από τον προωθημένο Καμαρά. Όσο για τον ΠΑΣ, θα παίξει για την χαρά του παιχνιδιού δίχως να έχει κάποιο ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Με νίκη οι γηπεδούχοι μπορούν να βρεθούν ακόμα και στην 3η θέση καθώς βρίσκονται μόλις στο -1 από την ΑΕΚ. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει ο άσος & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Σεβίλλη στις 22:00. Αν και ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς, δεν περιμένω από τον Τσάβι να αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας ειδικότερα μετά και την εμφατική νίκη με 4-0 στο Ελ Κλάσικο. Φουλ επίθεση λοιπόν από τους «μπλαουγκράνα» που έχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες ποιοτικές επιλογές στην επίθεση. Ο Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται σε δαιμωνιώδη κατάσταση ενώ Τόρες και Ντεμπελέ τον πλαισιώνουν άριστα στο 4-3-3 του Ισπανού προπονητή. Ωστόσο, δεν περιμένω στο σκοράρισμα να συμβάλουν μόνο οι γηπεδούχοι. Ο Λοπετέγκι και οι παίκτες του θα παίξουν κυρίως στην κόντρα απέναντι σε μία ευάλωτη άμυνα. Οκάμπος και Κορόνα θα «οργώσουν» το γήπεδο από τα άκρα ενώ ο Ράκιτιτς θα συμβάλει στην δημιουργία φάσεων για τον κίλερ Εν Νεσίρι. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Over 2.5 σε απόδοση 1.86. 

Οι επιλογές μου:

16:00 Γουέστ Χαμ - Έβερτον: Over 2.5 (2.01) / Stoiximan / 7 units
17:00 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & Over 1.5 (2.10) / Stoiximan / 7 units
22:00 Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Over 2.5 (1.86) / Stoiximan / 8 units

 

Αυτά για σήμερα. Εμείς τα λέμε και σε Twitter-Telegram αναλύοντας όλη την σημερινή αγωνιστική δράση. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!