24/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δύο βασικές επιλογές άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Νοκ άουτ φάση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου κυπέλλου, ξεχώρισα δύο σημεία από τα αποψινά ματς. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα από το Πορτογαλία - Τουρκία στις 21:45. Η Πορτογαλία σε έναν θεωρητικά «βατό» όμιλο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του μουντιάλ καθώς ηττήθηκε στο τελευταίο ματς, εντός έδρας από την Σερβία με 2-1. Όσο για την Τουρκία, έκανε αυτό που έπρεπε τερματίζοντας και αυτή στην 2η θέση, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Ολλανδία. Στο σημερινό ματς οι Πορτογάλοι έχουν το αβαντάζ της έδρας ωστόσο έχουν και σημαντικές απουσίες, κυρίως στα μετόπισθεν, που αναμένεται να δημιουργήσουν κενά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα για να απειλήσουν. Ο Γιλμάζ αποτελεί ένα «θωρηκτό» στο «κουτί», ο Ουντέρ είναι ένας ταχυδυναμικός παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με την ταχύτητα του ενώ ο Τσαλχάνογλου έχει φοβερό δεξί πόδι έχοντας την ικανότητα να σκοράρει από μακρινές αποστάσεις. Θεωρώ δεδομένο πως η ομάδα του Σάντος θα πετύχει έστω ένα γκολ καθώς η Τουρκία είναι ασταθής στα μετόπισθεν. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το GG σε απόδοση 2.05.

Την ίδια ώρα, στην «Friends Arena» η Σουηδία φιλοξενεί την Τσεχία. Σε αυτό το ματς πιστεύω πως η Σουηδία θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να πάρει την νίκη στην κανονική διάρκεια. Η Τσεχία μετράει σημαντικές απουσίες καθώς ο σταρ Σικ είναι τραυματίας όπως και οι Βίντρα, Τσουφάλ, Προβόντ, Μπορίλ και Τσελούστκα. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να τρέξουν στο γήπεδο και να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους μέσω αντεπιθέσεων. Ο Ισάκ ξέρει πως να «τρυπώνει» στις αντίπαλες άμυνες ενώ ο ποιότητα του Φόρσμπεργκ είναι ικανή για να δημιουργήσει «τρύπες» τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητα του ο φορμαρισμένος Κουλουσέφκι. Pick θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 2.10.

Οι προτάσεις μου:

21:45 Πορτογαλία - Τουρκία: GG (2.05) / Stoiximan - 7 units
21:45 Σουηδία - Τσεχία: 1 (2.10) / Stoiximan - 7 units