15/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δύο σημεία άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Δεν ήταν καλή η περασμένη εβδομάδα καθώς πολλά από τα σημεία που δώσαμε δεν επαληθεύτηκαν. Πάμε για μία καινούργια αρχή με στόχο μόνο το κέρδος. Δύο σημεία ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Επιστροφή στο Champions League μετά από απουσία δύο μηνών και σήμερα θα ασχοληθούμε με το ματς της Σπόρτινγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Άκρως ανταγωνιστική για δεύτερη σερί χρονιά η Σπόρτινγκ. Φέτος κατάφερε να κάνει την υπέρβαση παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο έχοντας τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε ούτε φέτος να βρίσκεται σε αυτή την φάση του θεσμού. Πήρε άνετα την πρώτη θέση ενώ και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +9 από την δεύτερη Λίβερπουλ. Στο σημερινό ματς περιμένω από τις δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτά με στόχο να σκοράρουν τέρματα. Η ομάδα του Αμορίμ θα παραταχθεί με το σύνηθες 3-4-3 όπου Ρέις και Πόρο θα πάρουν όλη την πλευρά με στόχο να τροφοδοτηθούν οι Παουλίνιο και Σαράμπια. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του σταρ Γκονσάλβες, αν και εφόσον βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα θα αποτελέσει εναν διαρκή «πονοκέφαλο» για την αντίπαλη άμυνα. Δεν θα κάνει πίσω η Μάντσεστερ Σίτι που είναι άλλωστε και το φαβορί στην αναμέτρηση. Ο Πεπ θα επιδιώξει να πιέσει ψηλά έχοντας σε όλη την διάρκεια του ματς την κατοχή της μπάλας. Ξεχωρίζει ο Ντε Μπρούινε καθώς με μία μπαλιά μπορεί να διασπάσει κάθε αντίπαλη άμυνα, ενώ θα πάρουν προσωπικές ενέργειες οι Μάρεζ και Στέρλινγκ με στόχο να σκοράρουν, σε μία αντίπαλη άμυνα που δεν παρουσιάζει σταθερότητα. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Over 3.5 σε απόδοση 2.55.

Συνέχεια με Premier League και το εμβόλιμο ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον (22:15). Ο Ράγκινγκ φαίνεται να χάνει την εμπιστοσύνη των παικτών του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε δίχως αρχή, μέση και τέλος για ακόμα έναν αγώνα με συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1, κόντρα στην Σαουθάμπτον. Όσο για την Μπράιτον, επέστρεψε στα τρίποντα με 2-0 κόντρα στην Γουότφορντ. Πολλά τα αμυντικά κενά που ταλαιπωρούν τους γηπεδούχους. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως θα καταφέρουν να κρατήσουν το μηδέν. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το δίδυμο Μαγκουάϊρ-Βαράν ενώ χάνεται και το κέντρο καθώς αφήνονται κενά με τα ανεβάσματα των Πογκμπά και ΜακΤομινέι. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο run n gun παιχνίδι. Ταχύτατοι από τα άκρα οι Τροσάρντ και Μακ Άλιστερ, διαρκείς «πονοκέφαλος» για κάθε ομάδα ο Μοπέ. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Μπισούμα όπου έχει το δεξί για να απειλήσει από μακρινή απόσταση. Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέουν οι γηπεδούχοι, υπάρχει αξία στο Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2.15, θα το επιλέξουμε.

Οι προτάσεις μου:

22:00 Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Σίτι: Over 3.5 (2.55) / Stoiximan - 7 units
22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον: X2 (2.15) / Stoiximan - 10 units