26/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δύο μονά άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Επαληθεύτηκε χθες η δυάδα σε απόδοση 3.41 με το Μαρόκο και την Νότιγχαμ Φόρεστ να «κάνουν την δουλειά τους». Σήμερα, θα πορευτούμε με δύο μονά σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημεία μας.

Ξεκίνημα από το Ακτή Ελεφαντοστού - Αίγυπτος στις 18:00, για τον θεσμό των «16» του Copa Africa. Να θυμήσουμε ότι εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και έπειτα πέναλτι. Ίσως μίλαμε για δύο από τα ποιοτικότερα σύνολα φέτος στη διοργάνωση. Η Ακτή Ελεφαντοστού παίζει φουλ επιθετικά δίχως να δίνει πάντα την ανάλογη προσοχή στο αμυντικο κομμάτι, καταφέρνοντας να σκοράρει συνολικά 6 γκολ στην φάση των ομίλων. Από την άλλη πλευρά, μετρημένη φάνηκε η Αίγυπτος που πήρε ναι μεν την πρόκριση δίχως όμως να πείσει με τις εμφανίσεις της. Πιστεύω πως στο σημερινό ματς οι τυπικά γηπεδούχοι θα «παρασύρουν» την ομάδα του Κεϊρόζ σε ένα επιθετικό και ανοιχτό παιχνίδι. 4-3-3 από την Ακτή με τον φοβερό φέτος Αλέ στην κορυφή και τους γρήγορους Κορνέτ και Πεπέ στα πλάγια ενώ από πλευράς Αιγύπτου μην ξεχνάμε πως υπάρχει ο φανταστικός Σαλάχ και ο πολύ ποιοτικός Τρεζεγκέ. Υπάρχει αξία στα γκολ, το Over 2.5 θα αποτελέσει επιλογή σε απόδοση 2.87.

Συνέχεια με το κύπελλο στην χώρα μας και τον μοναδικό αγώνα για σήμερα ανάμεσα σε Λαμία και Άρη στις 20:00. Να θυμήσουμε ότι στο πρώτο ματς την περασμένη εβδομάδα οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 0-0 ενώ ακολούθησε και αναμέτρηση για το  πρωτάθλημα όπου έληξε και πάλι με το ίδιο σκορ την Κυριακή. Ο Άρης δεν πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις του, υπάρχει τεράστια γκρίνια στις τάξεις των οπαδών ενώ ο Μάντζιος δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του. Όσο για την Λαμία, ήταν απειλητική στο πρωτάθλημα βγάζοντας πολλές φάσεις, δείχνοντας ότι μπορεί εν τέλει να πάρει μέχρι και την πρόκριση στο κύπελλο. Θα παίξει στην αντεπίθεση βασιζόμενη στην κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος, έχει τους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν «ρήγματα». Τώρα είναι η ευκαιρία για διάκριση από πλευράς Λαμίας καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι «αποκαρδιωτικοί» το τελευταίο διάστημα. Με βάση τα δεδομένα που αναφέραμε, pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει ο άσος DNB σε απόδοση 2.67.

Οι επιλογές μου:

18:00 Ακτή Ελεφαντοστού - Αίγυπτος: Over 2.5 (2.87) / Stoiximan - 5 units
20:00 Λαμία - Άρης: 1 DNB (2.76) / Stoiximan - 5 units

Αυτά για σήμερα, θα κινηθούμε και πάλι σε χαλαρό τέμπο. Τα λέμε και σε Twitter - Telegram για live betting. Καλή επιτυχία σε όλους.