04/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δύο χτυπήματα άνω του διπλασιασμού

Καλημέρα σε όλους. Στήλη λοιπόν με δύο σημεία με στόχο να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές...

Ξεκίνημα με το Λοριάν - Λυών στις 22:00. Πήρε σημαντική νίκη στο τελευταίο ματς η Λοριάν ωστόσο συνεχίζει να έχει αρκετά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της μέχρι στιγμής στη σεζόν. Έχει δεχθεί 39 γκολ σε 26 ματς ενώ βρίσκεται μόλις στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η Λυών αν και έχει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ δεν έχει καταφέρει να πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της. Βρίσκεται στην 10η θέση, θα προσπαθήσει άμεσα να βγάλει αντίδραση έτσι ώστε να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα και να πάρει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Σήμερα αναμένω οι φιλοξενούμενοι να κυριαρχήσουν στον αγώνα. Ο κόουτς Μποσζ θα παίξει με ψηλά τις γραμμές με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Κορυφή θα βρίσκεται ο «κίλερ» Ντεμπελέ ενώ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο θα κινούνται από πίσω οι Εκαμπί και Πακετά. Τίποτα το ιδιαίτερο ως σύνολο οι γηπεδούχοι που εμφανίζουν όπως είπαμε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν, θα προσπαθήσουν να απειλήσουν είτε μέσω στημένων φάσεων είτε μέσω γεμισμάτων. Ή τώρα ή ποτέ για την Λυών, pick θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.82.

Συνέχεια την ίδια ώρα στην Ισπανία και τον αγώνα της Αλαβές κόντρα στην Σεβίλλη. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία δεκατέσσερα ματς μετράει η Αλαβές η οποία «παλεύει» για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο καθώς απέναντι της θα βρει την Σεβίλλη που έρχεται «φουριόζα» από την νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπέτις. Σαφώς και οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το απόλυτο φαβορί στον αγώνα. Ο Λοπετέγκι ξέρει να διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ του. Περιμένω run n gun παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους που θα επιδιώξουν να σκοράρουν από τα πρώτα λεπτά έτσι ώστε να γίνει ευκολότερο το έργο τους. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, οι σεβιγιάνοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Ρόλο δημιουργητή θα έχει σήμερα ο Ράκιτς, θα τρέξουν από τα άκρα οι Κορόνα και Οκάμπος ενώ ο Εν Νεσίρι αποτελεί έναν επιθετικό που μπορεί να σκοράρει με μεγάλη ευκολία και κάθε πιθανό τρόπο. Το μομέντουμ σαφώς και ευνοεί τους φιλοξενούμενους, επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.10.

Οι επιλογές μου:

22:00 Λοριάν - Λυών: 2 (1.82) / Stoiximan - 10 units
22:00 Αλαβές - Σεβίλλη: 2 (2.10) / Stoiximan - 7 units