03/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δύο combo και ένα διπλό πρωταθλητισμού

Καλημέρα σε όλους. Γεμάτο από επιλογές το πρόγραμμα Σαββάτου, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίσα τρία σημεία με στόχο και πάλι ένα θετικό πρόσημο στο τέλος της ημέρας. 

Ξεκίνημα λοιπόν από το Γουέστ Χαμ - Τσέλσι στις 14:30. Μαρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η φετινή Γουέστ Χαμ. Ο Μόγες έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο με αρκετή ποιότητα σε όλες τις γραμμές και τους Αντόνιο και Μπενραχμά να κάνουν πραγματικα την διαφορά στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά, πολλά τα παράπονα του Τούχελ από τους παίκτες του στη τελευταία νίκη της ομάδας του απέναντι στην Γουότφορντ (2-1). Ο Γερμανός μίλησε «έξω από τα δόντια» λέγοντας στην συνέντευξη πως η ομάδα του δεν άξιζε με τίποτα τη νίκη. Αρχίσει να εμφανίζει κούραση η Τσέλσι ενώ οι απουσίες των Τσίλγουελ και Καντέ κρίνονται σημαντικότατες. Ωστόσο, οι μπλε έχουν το εύκολο γκολ και θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως θα το βρουν και πάλι στο σημερινό ματς. Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Χαμ θα τρέξει στην αντεπίθεση ενώ θα εκμεταλλευτεί και τους ψηλούς της παίκτες για να βρει γκολ μέσω κάποιας στημένης φάσης. Υπάρχει αξία στο GG & Over 2.5 στο 2.35, θα μπει στις επιλογές μου.

Συνέχεια με το Μπαρτσελόνα - Μπέτις στις 17:15. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει επιτυχώς το 2/2 στο πρωτάθλημα με τον Τσάβι στον πάγκο καθώς την περασμένη αγωνιστική νίκησαν, δύσκολα, την Βιγιαρεάλ με 3-1. Όσο για την Μπέτις, έδωσε συνέχεια στις νίκες, αυτή τη φορά με 3-1 απέναντι στην Λεβάντε, στο πρωτάθλημα, ενώ και στο κύπελλο είχε εύκολο έργο καθώς πήρε την πρόκριση απέναντι στην Αλιθάντε (4-0). Ο Πελεγκρίνι είναι έξυπνος προπονητής. Θα δώσει την κατοχή στους γηπεδούχους προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο με τους Φεκίρ, Κανάλες και Χουάνμι. Η Μπαρτσελόνα θα αρκεστεί σε ένα passing game με τις γραμμές αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τα γκολ, υπάρχει το υλικό και στα δύο «στρατόπεδα» για να δούμε πολλά γκολ. Τον πρώτο λόγο και εδώ το GG & Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος με το μεγαλύτερο ματς του Σαββάτου, το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Ίντερ στις 19:00. Μια του ύψους μια του βάθους η Ρόμα που δεν μπορεί να βρει με τίποτα σταθερότητα τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Αυτή τη φορά ηττήθηκε με 1-0, στην έδρα της Μπολόνια δίχως να βρεί έστω το γκολ της ισοφάρισης παρότι ισοφάριση στον αγωνιστικό χώρο. Η Ίντερ από την άλλη είχε εύκολο έργο απέναντι στην Σπέτσια νικώντας «σβηστά» με 2-0. Θα είναι κατάμεσο το Ολίμπικο στο σημερινό ματς με μοανδικό στόχο οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στα τρίποντα και να μειώσουν την διαφορά από την πρώτη τετράδα. Δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του ο επιπόλαιος Μουρίνιο με την Ίντερ να είναι το φαβορί και τον Ιντζάγκι να έχει το πάνω χέρι. Οι «νερατζούρι» θα παίξουν με το κλασικό 3-5-2 όπου οι δύο μπακ παίρνουν όλη την πλευρά. Θα δημιουργήσουν ρίγματα οι Ντάμφρις και Πέρισιτς, αμφότεροι έχουν επιθετικές αρετές. Κορέα και Μαρτίνεζ θα τρέξουν και θα «τρυπώσουν» ανάμεσα στα στόπερ, αν θέλει η Ίντερ να συνεχίσει να θεωρείται ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Στο προσκήνιο το διπλό σε απόδοση 2.00.

Οι επιλογές μου:
14:30 Γουέστ Χαμ - Τσέλσι: GG & Over 2.5 (2.35) / Stoiximan - 10 units
17:15 Μπαρτσελόνα - Μπέτις: GG & Over 2.5 (1.88) / Stoiximan - 12 units
19:00 Ρόμα - Ίντερ: 2 (2.00) / Stoiximan - 12 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-