03/09/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Dutch Grand Prix: Όλα στο 33

Συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα έχει η έδρα της Red Bull και η γενέτειρα του Max Verstappen. Ο Ολλανδός εχθές, δεν είχε το ξεκίνημα που θα περίμενε καθώς έχοντας συμπληρώσει μόλις 7 γύρους στο FP1, έχασε στιγμιαία τον έλεγχο και αναγκάστηκε να σταμάτησε πρόωρα τα δοκιμαστικά. Τα ηνία κράτησαν τα μονοθέσια της Mercedes και Ferrari σημειώνοντας το 1-2 στο FP1 και FP2 αντίστοιχα. Σταθερά 4ος ο Norris που όλα δείχνουν πως θα στεφθεί φέτος ο First of the rest πιλότος του grid. Πάμε να κοιτάξουμε τι αξία μπορούμε να βρούμε στοιχηματικά.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Νικητής Προκριματικών: Double για τον Max

Το γεγονός ότι ο Max εχθές στάθηκε απρόσεκτος για μια στιγμή, κάτι που πλήρωσε ακριβά, δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι το μεγάλο φαβορί για ακόμη έναν αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δεδομένα που να στηρίζουν αυτό το σημείο. Με βάση ωστόσο τα όσα είδαμε από τον Max στο Austrian Grand Prix, περιμένω έναν ακόμη θρίαμβο. Στο 2.20 η νίκη του Ολλανδού στα σημερινά προκριματικά την στιγμή που το σημείο που τον θέλει να σημειώνει το double φτάνει στο 2.70. Επιλέγουμε το  double ανοίγοντας στοιχηματικά το Dutch Grand Prix.

Διαφορά νίκης προκριματικών: Στα όρια το αποτέλεσμα

Εχθές στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, οι 3 πρώτοι πιλότοι έδειξαν να τερματίζουν συνεχώς πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, μένοντας συνεχώς στο φάσμα του ενός δεκάτου. Σήμερα παρά την "προσθήκη" του Ολλανδού, θεωρώ πως δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα καθώς οι Tifosi, οφείλουν να κάνουν ότι μπορούν για αυτή την νίκη. Και ας χάσουν τελικά. Στο 2.25 η διαφορά νίκης προκριματικών κάτω από 0.1 δευτερόλεπτα.

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε αύριο με νέα σημεία για τον βασικό αγώνα του Dutch Grand Prix με ανάλυση και βίντεο στο YouTube. Καλή μας επιτυχία!

(Τα σημεία μου)
Νικητής αγώνα & Νικητής προκριματικών: Max Verstappen (2.70)/Stoiximan/15 units
Διαφορά νίκης προκριματικών: κάτω από 0.1 δευτ. (2.25)/Stoiximan/15 units