04/09/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Dutch Grand Prix: Solo play για τον Ολλανδό

Παρά τις πολύ καλές απαντήσεις των Ferrari, ο Max Verstappen κατάφερε εχθές να κερδίσει την pole position και να θέσει τις βάσεις για το 2/2 στην γενέτειρα του. Απογοήτευση για Ricciardo που παρά την 7η θέση του Norris, ο ίδιος δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω από την 17η. Στα δικά μας, πέρασε το σημεία για την διαφορά νίκης προκριματικών, και το 2.70 που θέλει τον Ολλανδό, νικητή προκριματικών και νικητή αγώνα είναι έτοιμο να πρασινίσει.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Season 4 Episode 15 

Όπως και κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, όλα τα σημεία αναλυτικά με σχόλια και επεξηγήσεις και στο YouTube κανάλι του Bet-planet.gr ακριβώς εδώ:

 

Διαφορά νίκης: Max vs Χρονόμετρο

Σε ένα σιρκουί, όπως αυτό στο Zandvoort όπου οι προσπεράσεις μοιάζουν άθλος, το να ξεκινάς από την pole θεωρείται νίκη. Ο Max σήμερα, με μια καλή εκκίνηση θα καταφέρει να κερδίσει εύκολα τον 2o σερί αγώνα στην πατρίδα του και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου της Formula 2022.

Θεωρώντας λοιπόν πως ο Max θα συνεχίσει τις καλές εκκινήσεις, όπως μας έχει συνηθίσει, από κει και πέρα αντίπαλός του θα είναι μόνο το χρονόμετρο. Πιστεύω πως εύκολα θα ξεφύγει από το υπόλοιπο grid και θα τερματίσει με διαφορά πάνω από 10 δευτερόλεπτα από τον 2o, κάτι που προσφέρεται στο 2.10 στην Stoiximan.

 

Θέση τερματισμού: 2η για τον Μονεγάσκο

Μιλώντας για την θέση του 2ου θεωρώ δεδομένο πως ο Μονεγάσκος με βάση την εικόνα που μας έδειξε στα προκριματικά, εύκολα θα καταφέρει να διατηρήσει την θέση του. Το έχει μεγάλη ανάγκη, έστω για να συνεχίζει να ελπίζει ότι ίσως μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο καθώς, ακόμη μια μεγάλη ήττα από τον Max θα ήταν αποτελειωτική. Δεύτερη θέση λοιπόν για τον Μονεγάσκο σε απόδοση 3.00 στην Bet365.

 

Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Και πάλι με την Alpine

Μπορεί εχθές να μην είδαμε όσα θα περιμέναμε από την Alpine, ωστόσο έχει δείξει πολλάκις πως εντός αγώνα μπορεί να γυρίσει κάθε αποτέλεσμα. Αμφότεροι οι Alonso και Ocon, βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και θεωρώ πως θα καταφέρουν αμφότεροι να τερματίσουν στην βαθμολογούμενη 10-άδα επιβεβαιώνοντας το 3.00 και πάλι στην πράσινη.

 

Αριθμός οδηγών με κατάταξη: Μονόδρομος το 16 με 17

Σίγουρα στην εκκίνηση θα δούμε πολλά. Το σιρκουί στο Zandvoort έχει αρκετά δύσκολα σημεία όπου σε καμία περίπτωση δυο μονοθέσια δεν μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα. Εκεί πολύ πιθανό να δούμε επαφές που ίσως οδηγήσουν και σε DNF. Επιπλέον, η αμμός που υπάρχει στα περισσότερα σημεία του σιρκουί, κάνει το έργο των πιλότων ακόμη πιο δύσκολο και ριψοκίνδυνο. Απαντάμε λοιπόν στο μεταξύ 16 με 17 μονοθέσια ως τον αριθμό των καταταγμένων οδηγών σε απόδοση 3.00.

 

Αυτά για σήμερα, αρκετά καλό φαίνεται το Dutch Grand Prix, καθώς όλα δείχνουν πως τα σημεία έχουν στρώσει σε πολύ βολικό δρόμο. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά σε Twitter, Telegram και YouTube μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία σε όλους.

 

(οι επιλογές μου)

Διαφορά νίκης: Πάνω από 10 δευτ. (2.10)/Stoiximan/20 units

Θέση τερματισμού Charles Leclerc: 2η θέση (3.00)/Bet365/15 units

Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Alpine (3.00)/Bet365/15 units

Αριθμός οδηγών με κατάταξη: 16 με 17 (3.00)/Bet365/15 units