04/12/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός, με το 2.95 στο Χαριλάου

Καλημέρα σε όλους. Μέτρια η χθεσινή μέρα καθώς το live παιχνίδι μας δεν πήγε και τόσο καλά ενώ στις pre-game επιλογές κάναμε το 2/3. Στήλη και σήμερα λοιπόν με τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Ξεκίνημα από το Άστον Βίλα - Λέστερ. Οι γηπεδούχοι με τον Τζέραρντ στον πάγκο έχουν καταφέρει να παρουσιάζουν μία αρκετά ανταγωνιστική εικόνα. Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ δεν πείθει πως μπορεί να κάνει τη φετινή σεζόν το βήμα παραπάνω. Περιμένω να δω αρκετά γκολ στο σημερινό ματς. Η Άστον Βίλα αναμένει αρκετά από τους Γουότκινς και Μπουεντία ενώ θα παίξει ανοιχτά απέναντι σε έναν αντίπαλο κυρίως «στα μέτρα της». Ο Ρότζερς θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια «συνταγή». Κορυφή Βάρντι και με τον Μάντισον να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις παίζοντας πίσω από τον φορ. Αμφότερες συνεχίζουν να διαθέτουν αμυντικά κενά, στο προσκήνιο βρίσκεται το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Συνέχεια στις 19:30 με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Μετά την εντός έδρας «σφαλιάρα» κόντρα στον ΠΑΣ, ο Άρης έχει καταφέρει να πάρει δύο σερί νίκες, την μία κόντρα στον ΠΑΟΚ, με 1-0 στη Τούμπα ενώ την άλλη κόντρα στον ΟΦΗ με 3-1. Ο Αστέρας από την άλλη ισοπέδωσε με 6-2 τον Ατρόμητο δείχνοντας ότι παραμένει αρκετά ανταγωνιστικός και την φετινή χρονιά. Μπορεί στη Θεσσαλονίκη να μην ταξίδευσε ο Σίστο αλλά η επιστροφή του Μπαράλες προμηνύει και προβλήματα για την αμυντική γραμμή του Άρη. Ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει την ομάδα του με το σύνηθες 4-2-3-1 δίνωντας κατά διαστήματα χώρο στον αντίπαλο. Εκεί είναι όπου οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν στην αντεπίθεση, «χτυπώντας» κυρίως στο δίδυμο των στόπερ Φαμπιάνο-Μπράμπετς. Στο 2.95 το GG & Over 2.5, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο καθώς και οι δύο προπονητές παίζουν επιθετικά δίχως πάντοτε να δίνουν την ανάλογη προσοχή στα μετόπισθεν.

Για τέλος αφήσαμε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Στο συγκεκριμένο ματς υπάρχει ξεκάθαρα ποιοτική διαφορά. Η ΑΕΚ δίκαια αποτελεί το απόλυτο φαβορί με τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύεται όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα του. Η ομάδα του Γιαννίκη όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιάζεται και καλύτερη καθώς ο Έλληνας προπονητής θα μαθαίνει καλύτερα τους παίκτες του. Λείπει η σταθερότητα από τον Παναθηναϊκό με τον σταρ Καρλίτος να είναι και πάλι απών. Αναμένω γκολ και από τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ διαθέτει τους πυραυλοκίνητους Τσούπερ, Αραούχο και Άμραμπατ που έχουν τρομερή ποιότητα και μπορούν να δημιουργούν συνεχώς ρήγματα ενώ και από πλευράς φιλοξενούμενων, Μακέντα και Βιτάλ μπορούν να κάνουν την διαφορά εκμεταλλεύομενοι τα κενά των γηπεδούχων από τα άκρα. Επιλογή θα αποτελέσει με μικρότερο ρίσκο το 1Χ & GG σε απόδοση 2.50.

Οι επιλογές μου:

18:30 Άστον Βίλα - Λέστερ: Over 2.5 (1.90) / Stoiximan 12 units
19:30 Άρης - Αστέρας Τρίπολης: GG & Over 2.5 (2.95) / Stoiximan - 10 units
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: 1X & GG (2.50) / Stoiximan - 10 units

Καλές επιλογές σε όλους, για οποιοδήποτε live bet προκύψει, τα λέμε στο Twitter αλλά και στο Telegram channel (free).

- Δραγούμης Παπάζογλου-