02/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δίψα για διάκριση

Καλημέρα σε όλους. Με δύο επιλογές θα πορευθούμε σήμερα από την αγωνιστική δράση σε Super League 1 και Copa Africa. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας επιλογές.

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός στις 17:15. Δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» ο ΟΦΗ που δέχθηκε τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 από την Λαμία. Από την άλλη πλευρά, ούτε ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει έστω τον πόντο της ισοπαλίας από τον Αστέρα Τρίπολης χάνοντας και αυτός με 1-0, εντός έδρας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην σημερινή αναμέτρηση οι δύο ομάδες θα ψάξουν την αντίδραση. Αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι οι Κρητικοί με τον Νιόπλια να έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις μπροστά δίχως να δίνει την ανάλογη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι. Τοράλ και Λάμπρου θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα άκρα με την ταχύτητα και την ποιότητα τους ενώ ο Φερέιρα θα προσπαθεί συνεχώς να «τρυπώνει» ανάμεσα από τα στόπερ. Όσο για τους φιλοξενούμενους, και αυτοί θα επιδιώξουν να σκοράρουν γκολ με τον Καρλίτος να βρίσκεται φέτος σε καταπληκτική κατάσταση και τους Αιτόρ-Παλάσιος να αποτελούν διαρκή απειλή για κάθε αντίπαλο. Τον πρώτο λόγο έχει το Over 2.5 σε απόδοση 2.40.

Συνέχεια με ημιτελικά Copa Africa και το ματς της Μπουρκίνα Φάσο απέναντι στην Σενεγάλη στις 21:00. Εδώ να θυμήσουμε πως αν δεν προκύψει νικητής στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και στην συνέχεια πέναλτι. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα η Σενεγάλη θα είναι στο τέλος της ημέρας και αυτή που θα πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η Μπουρκίνα Φάσο παίζει στο νήμα δίχως να πείθει ολοκληρωτικά με την εικόνα της. Όσο για τους τυπικά φιλοξενούμενους, παρουσιάζουν όλο και καλύτερη εικόνα κάθε αγωνιστική που περνάει, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα. Η ομάδα του Σισέ διαθέτει πολλά αστέρια που μπορούν με προσωπικές ενέργειες να σκοράρουν γκολ. Σταρ της ομάδας ο Μανέ, θα πάρει προσπάθειες στο 4-3-3 όπου θα έχει τις βοήθειες των Ντιεντχίου και Μπαλντέ. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 1.87.

(Οι προτάσεις της ημέρας):

17:15 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Over 2.5 (2.40) / Stoiximan - 7 units
21:00 Μπουρκίνα Φάσο - Σενεγάλη: 2 (1.87) / Stoiximan - 12 units