09/12/2021 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία της ημέρας (09/12)

Δεδομένα Πέμπτης με τέσσερα σημεία.

Λέγκια Βαρσοβίας - Σπαρτάκ Μόσχας: Πυροτέχνημα αποδείχθηκε το 1-0 της Λέγκια επί της Γιαγκελόνια πριν 10 ημέρες, αφού την επόμενη αγωνιστική έχασε με αυτό το σκορ από την Κρακοβία. Αν και δυσκολεύτηκε, η Σπαρτάκ Μόσχας κατάφερε να νικήσει στο πρωτάθλημα με 2-1 την Ακμάτ Γκρόζνι. Σκοράρουν σε κάθε ματς του Europa League οι δύο ομάδες, πολύ πιθανό να το καταφέρουν και σήμερα καθώς αναμένεται και πάλι να παίξουν φουλ επιθετικά. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.70

Νάπολι - Λέστερ: Η Νάπολι των πολλών απουσιών δεν κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με 3-2 απέναντι στην Αταλάντα. Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ έδωσε συνέχεια στην προβληματική της πορεία καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε με 2-1, στην έδρα της Άστον Βίλα. Παίζουν για την πρόκριση οι δύο ομάδες που θα βασιστούν κυρίως στις επιθετικές τους γραμμές. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

ΠΑΟΚ - Λίνκολν: Νέοι μπελάδες για τον ΠΑΟΚ που δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα, από τον Ιωνικό με 3-2. Κέρδισε και την Σεν Τζόσεφς με 0-1 η Λίνκολν και συνέχισε με νίκες τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μία πειστική εμφάνιση, απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, που αποτελείται από ημι-επαγγελματίες παίκτες. Στο προσκήνιο ο άσος & Over 3.5 σε απόδοση 1.73.

Λάτσιο - Γαλατασαράϊ: Επιστροφή στα τρίποντα για την Λάτσιο, αυτή τη φορά με 3-1, στην έδρα της Σαμπντόρια. Από την άλλη πλευρά, η Γαλατασαράϊ αναδείχθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι ισόπαλη η Γαλατασαράϊ, αυτή τη φορά εντός έδρας, με 2-2, απέναντι στην Αλτάι. Άκρως επιθετικά παίζουν με τον Σάρι στο τιμόνι οι Ιταλοί που θα επιδιώξουν να σκοράρουν τέρματα. Είναι ικανοί να τρέξουν επίσης στο γήπεδοι οι Τούρκοι που θα προσπαθήοσυν να βρουν γκολ στην αντεπίθεση. Σε πρώτο πλάνο το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

19:45 Νάπολι - Λέστερ: Over 2.5 (1.75)
19:45 Λέγκια - Σπαρτάκ: GG (1.70)
22:00 ΠΑΟΚ - Λίνκολν: 1 & Over 3.5 (1.73)
22:00 Λάτσιο - Γαλατασαράϊ: Over 2.5 (1.65)