30/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (30/04)

Δεδομένα ημέρας με τέσσερις επιλογές.

Νιουκάστλ - Λίβερπουλ: Σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Νιουκάστλ η οποία πήρε τέταρτο σερί τρίποντο, αυτή τη φορά με 3-0, στην έδρα της Νόριτς. Ξεχώρισε ο Γιοένλιντον που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπρούνο Γκιμαράες στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, «καθαρή» νίκη με 2-0 κατάφερε να πάρει η Λίβερπουλ, εντός έδρας, κόντρα στην Βιγιαρεάλ, βάζοντας ταυτόχρονα «γερές βάσεις» για πρόκριση στον τελικό του Champions League. Στα του σημερινού ματς, αναμένεται να δούμε μία αναμέτρηση με αρκετά γκολ από τις δύο ομάδες. Παίζει επιθετικά ανεξαρτήτου αντιπάλου η Νιουκάστλ με την ομάδα του Κλοπ να αναμένεται επίσης να τα δώσει όλα για το τρίποντο έτσι ώστε να ανέβει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.24.

Νάπολι - Σασουόλο: «Αυτοκτόνησε» η Νάπολι στην έδρα της Έμπολι καθώς ηττήθηκε με 3-2. Αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση με δύο γκολ, εν τέλει δέχθηκε την ανατροπή με την άμυνα να εμφανίζει τραγικό πρόσωπο. Έτσι, η ομάδα του Σπαλέτι συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και αποχαιρετά όσες ελπίδες είχε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, η Σασουόλο το πάλεψε απέναντι στην Γιουβέντους δίχως ωστόσο να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 2-1. Έπαιξε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, το γκολ του Κιν ήρθε στο 88ο λεπτό δίχως να προλάβει να βγάλει αντίδραση. Σε κακά χάλια οι Ναπολιτάνοι, εμφανίζουν σταθερά κακό αγωνιστικό «πρόσωπο». Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μία ομάδα με αρκετή ποιότητα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε ένα σύνολο που βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση. Σε πρώτο πλάνο το διπλό με +3 Χάντικαπ σε απόδοση 1.29.

Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ: Έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη η Χόφενχαϊμ καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήταν καλή μετά από καιρό, πέτυχε δύο τέρματα δίχως να μπορέσει να φτάσει και στο τρίποντο. Όσο για την Φράιμπουργκ, σε ένα ματς «ροντέο» αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3, εντός έδρας, κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Παρότι στο πρώτο μέρος έχανε με 2-0, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή μετά το 49ο λεπτό, δίχως ωστόσο να μπορέσει να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τέλους. Φοβερή σεζόν πραγματοποιεί η Φράιμπουργκ που ευελπιστεί να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μία ομάδα με ποιότητα που μπορεί να κάνει την διαφορά, σημείο θα αποτελέσει το διπλό με +2 Χάντικαπ σε απόδοση 1.20.

Βόλος - Ατρόμητος: Έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος ο Βόλος καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλος, στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 59ο λεπτό παίζοντας γενικότερα καλό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος παρότι δεν άφησε καλές εντυπώσεις με την εμφάνιση του, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, εντός έδρας, με 1-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Στα του σημερινού ματς, οι δύο ομάδες εξακολουθούν να είναι αδιάφορες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα κενά που έχουν αφήσει οι παίκτες που αποχώρησαν από πλευράς γηπεδούχων. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει το διπλό με +2 Χάντικαπ σε απόδοση 1.33.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Νιουκάστλ - Λίβερπουλ: Over 1.5 (1.24)
Νάπολι - Σασουόλο: 2 +3 Χάντικαπ (1.29)
Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ: 2 +2 Χάντικαπ (1.20)
Βόλος - Ατρόμητος: 2 +2 Χάντικαπ (1.33)

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο!