29/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (29/04)

Δεδομένα ημέρας με τρεις επιλογές.

Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ: Εκπληκτική η φετινή σεζόν για την Ουνιόν Βερολίνου. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση κατάφερε να πάρει υπερπολύτιμο διπλό με 2-1, στην έδρα της Λειψία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ στα τελευταία έξι λεπτά της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, η Γκρόιτερ Φιρτ δεν κατάφερε για ακόμα ένα ματς να πάρει τρίποντο καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε με 4-1, εντός έδρας, κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό ματς είναι ουσιαστικά αδιάφοροι καθώς μένει μόνο η βαθμολογική επιβεβαίωση για να υποβιβαστούν οριστικά. Η Ουνιόν έχει υψηλό βαθμολογικό κίνητρο, να βρεθεί στην πρώτη τετράδα διεκδικόντας ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά τους γηπεδούχους, θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.25.

ΚΠΡ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Δέχθηκε τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς η ΚΠΡ, απέναντι στην Στόουκ με 1-0. Δεν κατάφερε να γίνει ολοκληρωτικά απειλητική απένανντι από την αντίπαλη εστία, το «πλήρωσε» με γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη πλευρά, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα τρίποντα, με 1-0 κόντρα στην Κάρντιφ. Καμία από τις δύο δεν θα λέγαμε πως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αμφότερες δίνουν κυρίως βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι, κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέσει το Under 3.5 σε απόδοση 1.35.

Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος μπήκε στο αήττητο σερί για το Στρασβούργο που ηττήθηκε με 1-0, στην έδρα της Λιλ. Οι φιλοξενούμενοι αν και δημιούργησαν φάσεις, ήταν απελπιστικά άστοχοι στην τελική προσπάθεια δίχως να καταφέρει να πετύχει έστω ένα γκολ. Όσο για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και το 1-1 κόντρα στη Λαντς, στέφθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια Γαλλίας. Στα του σημερινού ματς, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά το Στρασβούργο. Δεν θα ρισκάρουν οι φιλοξενούμενοι που είναι αδιάφοροι. Σε πρώτο πλανο βρίσκεται ο άσος με χάντικαπ +3 σε απόδοση 1.25.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ: 1 (1.25)
ΚΠΡ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Under 3.5 (1.35)
Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν: 1 χάντικαπ +3 (1.25)