28/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (28/11)

Δεδομένα Κυριακής με τρεις επιλογές.

Λοριάν - Ρεν: Αν και έπιασε καλή απόδοση, η Λοριάν δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, στην έδρα της Ανζέ με 1-0. Όσο για την Ρεν, παρότι προηγήθηκε την Πέμπτη με 2-0, εν τέλει αναδείχθηκε ισόπαλη, απέναντι στην Φιτέσε με 3-3. Το σημερινό ματς αποτελεί τοπικό ντέρμπι. Αμφότερες διαθετουν επιθετική ποιότητα ωστόσο παράλληλα βγάζουν και αμυντικές αδυναμίες τις οποίες δεν έχουν μπορέσει να καλύψουν μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν. Τον πρώτο λόγο έχουν τα γκολ και το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

BLACK FRIDAY στο bet-planet με -50% σε όλες τις συνδρομές 1 & 3 μηνών!

Μονακό - Στρασβούργο: Η Μονακό, μετά και τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, βρίσκεται πλέον στην επόμενη φάση του Europa League. Από την άλλη πλευρά, το Στρασβούργο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος, κόντρα στην Ρεμς με 1-1. Μεγάλο το ποιοτικό χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι αναμένεται να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Επιλογή θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.70.

Κάντιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Φάνηκε αδύναμη στην έδρα της Χετάφε χάνοντας με το εμφατικό 4-0. Όσο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, δέχτηκε απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μίλαν για το Champions League και πλέον η πρόκριση δεν εξαρτάται εξ' ολοκλήρου από την ίδια. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με τους φιλοξενούμενους να αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Must win παιχνίδι για την ομάδα του Τσόλο, αν βέβαια θέλει να διατηρήσει ελπίδες για διεκδίκηση του τίτλου. Σε πρώτο πλάνο το διπλό σε απόδοση 1.52.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:00 Λοριάν - Ρεν: Over 2.5 (1.85)
16:00 Μονακό - Στρασβούργο: 1 (1.70)
19:30 Κάντιθ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (1.52)