Παγέ 28/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (28/04)

Δεδομένα ημέρας με τρεις επιλογές.

Λειψία - Ρέιντζερς: Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λειψία. Μετά την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου κατάφερε να νικήσει εκ νέου, αυτή τη φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος, με 2-1 την Ουνιόν Βερολίνου. Από την άλλη πλευρά, η Ρέιντζερς μπορεί να νίκησε με 3-1 την Μάδεργουελ ωστόσο παραμένει ακόμα αρκετούς βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που ανήκει στην Σέλτικ. Στα του σημερινού ματς, οι δύο ομάδες έχουν να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες. Η Λειψία είναι ποιοτικότερη ομάδα, θα πάρει την μπάλα στην κατοχή της δίχως ωστόσο να προβεί σε άσκοπες κινήσεις. Αναμένεται να δούμε ένα ματς με πεσμένο ρυθμό, τον πρώτο λόγο έχει το Under 4.5 σε απόδοση 1.22.

Φέγενορντ - Μαρσέιγ: Δεύτερη σερί νίκη για την Φέγενορντ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-1, κόντρα στην Ουτρέχτη. Πίεσε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έχοντας ταυτόχρονα ολοκληρωτικά την κατοχή με το μέρος της. Όσο για την Μαρσέιγ ένα γκολ του Γκέρσον στο 83ο λεπτό ήταν αρκετό για να φύγει με το τρίποντο, από την έδρα της Ρεμς (1-0). Απόψε, οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού. Αμφότερες αρέσκονται στο να παίζουν φουλ επιθετικά δίχως πάντοτε να δίνουν την ανάλογη προσοχή στα μετόπισθεν. Υπάρχει η ποιότητα για να δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ, τον πρώτο λόγο έχει το Over 1.5 σε απόδοση 1.25.

Λέστερ - Ρόμα: Συνεχίζει να είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα η Λέστερ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, εντός έδρας, κόντρα στην Άστον Βίλα. Η Ρόμα από την άλλη, δεν έπεισε κόντρα στην Ίντερ χάνοντας με 3-1, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί δώδεκα αγώνων. Κανένας από τους δύο προπονητές δεν αναμένεται να πάρει ρίσκα στο σημερινό ματς. Θα επικεντρωθούν στο να παίξουν σωστή άμυνα με στόχο να φύγουν γρήγορα στην αντεπίθεση. Pick θα αποτελέσει το Under 3.5 σε απόδοση 1.32.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Λειψία - Ρέιντζερς: Under 4.5 (1.22)
Φέγενορντ - Μαρσέιγ: Over 1.5 (1.25)
Λέστερ - Ρόμα: Under 3.5 (1.32)