27/11/2021 Previews Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (27/11)

Δεδομένα Σαββάτου με τέσσερις επιλογές.

Άρσεναλ - Νιουκάστλ: Μετά από ένα θετικό σερί πολλών αγωνιστικών ήρθε και η στιγμή της ήττας για την Άρσεναλ, με 4-0 στο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ. Όσο για την Νιουκάστλ, ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει τρίποντο η Νιουκάστλ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3, εντός έδρας κόντρα στην Μπρέντφορντ. Σαφώς και απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση αποτελούν οι γηπεδούχοι που θα κοιτάξουν ώστε να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος σε απόδοση 1.50.

Έμπολι - Φιορεντίνα: Άλλη μία ήττα γνώρισε η Έμπολι, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Βερόνα. Από την άλλη πλευρά, η Φιορεντίνα ήταν εξαιρειτική καταφέρνοντας να νικήσει με 4-3, εντός έδρας την Μίλαν. Γειτονικό ντέρμπι με την Έμπολι και την Φιορεντίνα να είναι γενικότερα δύο ομάδες που αρέσκονται στο να παίζουν επιθετικά. Επίσης, και οι δύο διαθέτουν αμυντικά προβλήματα τα οποία δεν έχουν καταφέρει ακόμα να λύσουν. Επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα: Έμεινε για ακόμα ένα ματς αήττητη η Κρίσταλ Πάλας παίρνοντας την ισοπαλία, στην έδρα της Μπέρνλι με 3-3. Πρώτο δείγμα θετικό για τον Λάμπαρντ με την Άστον Βίλα να επιστρέφει στα τρίποντα με 2-0, απέναντι στην Μπράιτον. Η ισορροπία βρίσκεται στο προσκήνιο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αμφότερες θα επιδιώξουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα με την Άστον Βίλα να είναι μία πολύ καλή ομάδα όταν παίζει στο ανοιχτό γήπεδο. Σε πρώτο πλάνο το Χ2 σε απόδοση 1.70.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Εμφατική εμφάνιση και καταπληκτική νίκη κατάφερε να πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα, στην έδρα του Άρη με 5-0! Η ΑΕΚ από την άλλη «κοίταξε στα μάτια» τον Ολυμπιακό δίχως να μπορέσει ωστόσο να αποφύγει την ήττα με 3-2. Υπάρχει ποιοτικό χάσμα στα δύο ρόστερ με την ΑΕΚ να θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή. Έχει λογική το διπλό σε απόδοση 1.90.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

14:30 Άρσεναλ - Νιουκάστλ: 1 (1.50)
16:00 Έμπολι - Φιορεντίνα: Over 2.5 (1.70)
17:00 Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα: X2 (1.70)
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: 2 (1.90)

BLACK FRIDAY στο bet-planet με -50% σε όλες τις συνδρομές 1 & 3 μηνών!